Toν "χρυσώνει" η Ζάμαλεκ αλλά τον θέλει και ο ΑΠΟΕΛ τον Δώνη

Η Ζάμαλεκ και ο ΑΠΟΕΛ μονομαχούν για τον Γιώργο Δώνη. Ποια είναι η πρόταση των Αιγυπτίων στον Ελληνα τεχνικό και ποια η κατάστασή του με το φλερτ με την παλιά του την ομάδα.

Toν "χρυσώνει" η Ζάμαλεκ αλλά τον θέλει και ο ΑΠΟΕΛ τον Δώνη

O Γιώργος Δώνης βρίσκεται ουσιαστικά σε διακοπές αλλά η τύχη του δουλεύει!

Ο Ελληνας τεχνικός, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της προπονητική του καριέρας, είχε την Πέμπτη ραντεβού με τους ιθύνοντες της Ζάμαλεκ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της αιγυπτιακής ομάδας κατέθεσαν στην πλευρά του Ελληνα τεχνικού μία πολύ μεγάλη πρόταση η οποία ξεπερνά το 1εκ ευρώ σε ετήσιες αποδοχές, νούμερο πολύ μεγάλο για τα δεδομένο της Αιγύπτου.

Την ίδια ώρα όμως οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα από την Κύπρο τον θέλουν και βασικό υποψήφιο για τον ΑΠΟΕΛ!

Οι πρωταθλητές Κύπρου θέλουν να απομακρύνουν τον Μάριο Μπέιν (μετά την ήττας τους 1-0 από τη Βιτορούλ) και αναζωπύρωσαν το φλερτ τους με τον Δώνη το οποίο τους προηγούμενους μήνες είχε λήξει άδοξα.

Ο Ελληνας κόουτς είχε δουλέψει με επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ οδηγώντας τον σε κατάκτηση νταμπλ αλλά και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Toν Μάιο όταν μίλησε με τους πρωταθλητές Κύπρου, οι του ΑΠΟΕΛ έβαλαν θέμα για το γυμναστή του Δώνη, Γρηγόρη Γεωργίτσα.

Είναι γνωστό όμως ότι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ δεν εργάζεται πουθενά χωρίς τους συνεργάτες της απολύτου εμπιστοσύνης του. Πλέον, η διαπραγμάτευση θα έχει ως επίδικο μόνο το οικονομικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK