Τρέχει για την επιτροπή δεοντολογίας μέχρι τις 20 Μαϊου η ΕΠΟ

Το πρώτο 20ημερο του επόμενου μήνα θα είναι "καυτό" για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τρέχει για την επιτροπή δεοντολογίας μέχρι τις 20 Μαϊου η ΕΠΟ

H 20η Μαϊου είναι ημερομηνία-ορόσημο στην προσπάθεια που (αναμένεται να) κάνει η ΕΠΟ για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της επιτροπής δεοντολογίας της.

Ακριβώς τότε λήγει η προθεσμία που έχει δώσει η FIFA στην Ελληνική Ομοσπονδία έτσι ώστε να προσαρμόσει επί το πιο σύγχρονο την επιτροπή δεοντολογίας άρα και ρυθμίσει όλα τις εκρεμμότητες που έχει τα μέλη της στα οποία έχουν απαγγελθεί κατηγορίες από την ελληνική δικαιοσύνη.

Η εν λόγω ενέργεια είχε συμφωνηθεί στην τελευταία συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον εκπρόσωπο της FIFA Κωστάκη Κουτσοκούμνη κατά την οποία συμφωνήθηκε η επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εν τω μεταξύ τα κλιμάκια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα για εκ νέου διαβουλεύσεις τόσο με το Υπουργείο Αθλητισμού όσο και με την ΕΠΟ στις 17 Μαϊου.

Στο τραπέζι παραμένουν πάντα τα αιτήματα της FIFA για αλλαγές σε μία σειρά από νόμους με τελευταίο αυτόν που ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή μόλις τον προηγούμενο Μαϊο.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ