Τσαχειλίδης: "Παραιτήθηκα δεν υπάρχει παρασκήνιο"

Ο Γιάννης Τσαχειλίδης μίλησε για την αποχώρησή του από την ΚΕΔ και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο, ότι δεν πρόκειται για καρατόμηση, αλλά για παραίτηση.

Τσαχειλίδης: "Παραιτήθηκα δεν υπάρχει παρασκήνιο"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη «Live Sport»:

«Το θέμα μου είναι καθαρά επαγγελματικό. Εχω χρόνια εκτελωνιστικό γραφείο και συνεχίζω την παράδοση από τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου, τον Μανώλη. Με τα capital controls άλλαξαν τα δεδομένα. δεν βγαίνει η ιστορία και την οικογένειά μου τη ζω από τη δουλειά μου κι όχι από τη διαιτησία. Οταν ανέλαβα δεν υπήρχαν αυτά. Τώρα τα πράγματα στρίμωξαν. Ούτε ήμουν, ούτε θα γίνω επαγγελματίας παράγοντας να ζω από τη διαιτησία, οπότε έπρεπε μνα επιλέξω. Τη Δευτέρα θα παραιτηθώ και γι' αυτό δεν δέχτηκα καμία άλλη θέση, έστω με μικρότερο φόρτο εργασίας. Καθαρά επαγγελματικό θέμα και κανένα παρασκήνιο δεν υπάρχει».

Για τη δήλωσή του ότι αν ποτέ έβλεπε κάτι περίεργο ή δεχτεί πιέσεις θα έφευγε, είπε: «Βεβαίως και το είχα πει και το ξαναλέω. Αλλά θα με πίεζαν την 3η αγωνιστική; Στο κάτω κάτω γιατί να επιλέξουν εμένα; Με τίμησαν, αλλά δεν μπορώ ξαναλέω, λόγω επαγγελματικών συγκυριών να συνεχίσω. Εβλεπα εγώ τον εαυτό μου πως δεν έβγαινε με τόση πίεση από τη δουλειά να ασχολούμαι 24 ώρες με τη διαιτησία. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις στην ΚΕΔ».

Αναφορικά με τα σενάρια περί καρατόμησής του, είπε: «Και τι να κάνω εγω; Εδώ βγάζουν σενάρια. Παραμύθια. Να καθίσω να ασχοληθώ ποιος τα βγάζει, τι λένε και πώς διαδίδονται; Εγώ τη Δευτέρα, επειδή με τίμησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και είχα άριστη συνεργασία με τον κ.Καραμελίδη, θα συναντηθώ να τους ευχαριστήσω. Οι άνθρωποι ήταν άψογοι στο πρόσωπό μου. Αν με καρατομούσαν γιατί να πήγαινα επίσημα να παραιτηθώ; Να τους ευχαριστήσω επειδή με καρατόμησαν; Να φανταστείς στο γραφείο είμαι τώρα και τρέχω με επαγγελματικά να τα προλάβω γιατί πετάω για την Αυστρία».

News 24/7

24MEDIA NETWORK