Τσίπρας: "Καθαρίζουμε το ποδόσφαιρο, δεν μας ακουμπούν οι τραμπουκισμοί"

Ανοχή τέλος ήταν ο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στον ελληνικό αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο ειδικότερα.

Τσίπρας: "Καθαρίζουμε το ποδόσφαιρο, δεν μας ακουμπούν οι τραμπουκισμοί"

Για τη διαφθορά και την ασυδοσία στο ελληνικό αθλητισμό έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε έτοιμος για μετωπική σύγκρουση με τις παθογένειες του ελληνικού αθλητισμού και προανήγγειλε άμεσες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της διαφθοράς σε ακόμη ένα τομέα της κοινωνίας.

" Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και όλους τους οικονομικούς ελέγχους στις αθλητικές ομοσπονδίες που εκκρεμούσαν για περισσότερο από μια 10ετία. Και να καταλάβουν καλά ορισμένοι ότι το κράτος, το παρακράτος των τραμπουκισμών και των εκβιασμών δεν ακουμπάει σε εμάς. Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω στη δεδομένη απόφασή μας να υπάρξει ένα νομοθετικό πλαίσιο και κανόνες σε αυτόν τον τόπο", είπε χαρακτηριστικά στα στελέχη του κόμματος.

Οι δηλώσεις του έρχονται να ενισχύσουν τις πρωτοβουλίες του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και την προετοιμασία του νέου αθλητικού νόμου που σύντομα θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα (από το 53:48 μέχρι το 54:26)

News 24/7

24MEDIA NETWORK