Υπό εποπτεία των FIFA, UEFA η ΚΕΔ

Κομβικές αλλαγές και "εποπτεία" του ελληνικού ποδοσφαίρου από FIFA και UEFA προέκυψαν από τη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ.

Υπό εποπτεία των FIFA, UEFA η ΚΕΔ
ΕΠΟ γραφεία

Σημαντικές εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου την Δευτέρα μετά από τη συνάντηση των απεσταλμένων της FIFA και της UEFA.

Στις 10:30 το πρωί, η πενταμελής επιτροπή συναντήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, από τον οποίο φέρεται πως ζήτησε να ακυρώσει τις αλλαγές που έκανε όσον αφορά την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, σημαντικές αλλαγές φέρεται πως ζητήθηκαν και στο θέμα της διαιτησίας. FIFA και UEFA ζήτησαν η ΚΕΔ να στελεχώνεται από διεθνείς παρατηρητές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ουσιαστικά, πρόκειται για εποπτεία των δυο διεθνών ομοσπονδιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, οι αλλαγές στους πίνακες διαιτησίας πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Φεύγοντας από τη συνάντηση ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, όμως είπε στους δημοσιογράφους πως "όλα πάνε καλά".

Από την ΕΠΟ, πάντως, δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες περί "εποπτείας", αλλά τονίζουν πως υπήρξαν διαφωνίες με FIFA και UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

H FIFA "τελειώνει" την ΕΠΟ
Κοντονής: "Το πρωτάθλημα αρχίζει μόλις αποκατασταθεί η νομιμότητα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK