Ο Φραντσέσκο Τότι ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Ρόμα όμως δέχεται προτάσεις για να παίξει μπάλα και στα 40 του χρόνια. Η τελευταία μάλιστα ήρθε από την... Ιαπωνία!

Απίστευτο και όμως ιταλικό! Λίγο αφότου δήλωσε αγάπη για την Μίλαν και μίλησε για ραντεβού με τη διοίκηση, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα υποστήριξε ότι χάκαραν τον λογαριασμό του στο Instagram και τον έκλεισε!

Άκουσε τα εξ'αμάξης το τελευταίο διάστημα από τους τιφόζι της Μίλαν όμως ένα video που ανέβηκε με φαρμακερό σχόλιο εις βάρος του, έκανε τελικά τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να... ξεσπάσει!

Τον ήθελε όλη η Ευρώπη αλλά ο Κώστας Μανώλας επέλεξε να γίνει κάτοικος Αγίας Πετρούπολης. Ήταν πάρα πολλά τα λεφτά που του πρόσφερε η Ζενίτ –3,5 εκ. ετησίως, μαζί με τα μπόνους κοντά στα 4- και έτσι θα γίνει ο μακράν πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής στην ιστορία!

Δεν το κουνάει ο Ντοναρούμα!

Τελ. ανανέωση : 22/06/17 12:52

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα παραμονής του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στην Μίλαν είναι οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου. Μόνο με αυτό το ποσό παραχωρείται.

Η Γιουβέντους δαπάνησε 20.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο, αλλά ένα μήνα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής, ο Αλέγκρι αποφάσισε να τον τοποθετήσει στη λίστα των υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστών.