Ημιτελικά: Προβάδισμα για Νάπολι (VIDEO)

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο 33ο λεπτό με γκολ του Κλόζε, ωστόσο η Νάπολι έφερε το ματς στα ίσα στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Γκαμπιαντίνι να σκοράρει στο 58' πήρε ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia.

Ημιτελικά: Προβάδισμα για Νάπολι (VIDEO)

Η Λάτσιο ήταν αυτή που έφτασε πρώτη στο γκολ στο 9', όταν ο Κλόζε σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει νωρίς το σκορ για τους γηπεδούχους. Η Νάπολι προσπάθησε να απαντήσει στο 19' με τον Γκαμπιαντίνι, το σουτ του οποίου όμως ήταν πολύ αδύναμο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μέχρι το 33', όταν οι "Λατσιάλοι" άνοιξαν το σκορ. Ο Φελίπε Αντερσον πέρασε την κάθετη για τον Κλόζε και αυτός πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη η Νάπολι μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι. Στο 50' ο Νταβίντ Λόπεθ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ, είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι, στο 54' ο Μπερίσα απέκρουσε το σουτ του Γκαμπιαντίνι και στο 58' ήρθε το 1-1 από το πλασέ του Ιταλού στην κενή εστία, μετά από ασίστ του Ιγκουαΐν.

Η Λάτσιο προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως επιτυχία με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος, δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα στους Ναπολιτάνους για τη ρεβάνς του "Σαν Πάολο".

Οι συνθέσεις:

Λάτσιο: Μπερίσα, Μπάστα, Ντε Φράι, Μαουρίσιο, Ράντου, Λούκας Μπίγλια, Κατάλντι, Παρόλο, Καντρέβα, Φελίπε Άντερσον, Κλόζε.

Νάπολι: Αντούχαρ, Μέστο, Αλμπιόλ, Μπρίτος, Γκουλάμ, Γκιοκχάν Ινλέρ, Νταβίντ Λόπεθ, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν, Γκαμπιαντίνι, Μέρτενς, Ιγκουαΐν.

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου:

Τετάρτη 4 Μαρτίου

21:45 Λάτσιο - Νάπολι 1-1

(33' Κλόζε - 58' Γκαμπιαντίνι)

Πέμπτη 5 Μαρτίου

21:45 Γιουβέντους - Φιορεντίνα

Τετάρτη 8 Απριλίου

22:00 Φιορεντίνα - Γιουβέντους

22:00 Νάπολι - Λάτσιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK