Προμιτελικά: Η Λάτσιο πήρε τον αέρα της Μίλαν (VIDEO)

Τρεις μόλις ημέρες μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα, η Λάτσιο των 19 παικτών για ένα ημίχρονο επικράτησε εκ νέου της ελλιπέστατης Μίλαν, αυτή τη φορά στο "Σαν Σίρο" με 1-0 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Coppa Italia. Στενεύουν τα περιθώρια για τον Φίλιπο Ιντζάγκι.

Προμιτελικά: Η Λάτσιο πήρε τον αέρα της Μίλαν (VIDEO)

Η Λάτσιο έχασε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο με τους Μίροσλαβ Κλόζε (στο 9'), Μπαλντέ Κεϊτά (16') και Μάρκο Παρόλο (στο 19', τον πρόλαβε ο Ρικάρντο Μοντολίβο), ενώ ο Έτριτ Μπερίσα χρειάστηκε να επέμβει μόνο στο 32ο λεπτό, προς απογοήτευση του Αλέσιο Τσέρτσι.

Μία ανόητη ενέργεια του Μικελάντζελο Αλμπερτάτσι έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν στο 38ο λεπτό με πέναλτι του Λούκας Μπίγλια, ωστόσο οι "ροσονέρι" αναθάρρησαν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Λορίκ Τσάνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (σωστή απόφαση).

Ο Στέφανο Πιόλι έβγαλε ένα μέσο (Ντανίλο Κατάλντι) για να περάσει έναν αμυντικό (Ντιέγκο Νοβαρέτι), ενώ λίγο αργότερα, ο Κεϊσούκε Χόντα κλήθηκε να αφήσει στην άκρη το τζετ-λαγκ της επιστροφής από το Ασιατικό Κύπελλο.

Εν αντιθέσει με το πρώτο, το δεύτερο ημίχρονο δεν επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις, αν εξαιρέσει κανείς το δοκάρι του Κεϊτά στο 78ο λεπτό, όμως αυτό ουδόλως απασχόλησε την Λάτσιο, η οποία προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Coppa Italia.

Μίλαν (4-3-3): Αμπιάτι, Αμπάτε, Άλεξ, Ραμί, Αλμπερτάτσι (80' Σούσο), Πόλι (79' Φαν Χίνκελ), Μοντολίβο, Μουντάρι (51' Χόντα), Τσέρτσι, Πατσίνι, Μενέζ.

Λάτσιο (4-3-1-2): Μπερίσα, Κονκό (83' Περεϊρίνια), Τσάνα, Μαουρίτσιο (54' Μπάστα), Ράντου, Ονάζι, Μπίγλια, Κατάλντι (46' Ναβαρέτι), Παρόλο, Κεϊτά, Κλόζε.

Σε ρυθμούς twitter

Προμιτελικά: Η Λάτσιο πήρε τον αέρα της Μίλαν (VIDEO)

# Ο Αλέσιο Τσέρτσι βρήκε δίχτυα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο βοηθός ορθώς τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ

# Η αποβολή του Τσάνα

# Ο Αντριάνο Γκαλιάνι αποχώρησε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης

# Η Μίλαν μετρά τέσσερις ήττες σε έξι ματς εν έτει 2015

Τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης

Τρίτη 27 Ιανουαρίου

21:45 Μίλαν - Λάτσιο 0-1

(38' πέν. Μπίγλια)

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου

21:45 Πάρμα - Γιουβέντους

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου

21:45 Ρόμα - Φιορεντίνα

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου

21:45 Ίντερ - Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK