12η αγ.: Ξέσπασε η Γιουβέντους

Μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Ίντερ που σήμανε τη διακοπή του σπάνιου σερί της και αφού μεσολάβησε η νίκη επί της Νόρντζελαντ, η Γιουβέντους μετέτρεψε σε σάκο του μποξ την αδύναμη Πεσκάρα. Το τελικό 6-1 τα λέει όλα...

12η αγ.: Ξέσπασε η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους χρειάστηκε μόλις 9 λεπτά για να πάρει το προβάδισμα στο "Αντριάτικο" (με κοντινό πλασέ του Βιδάλ), ενώ στο 22' ο Κουαλιαρέλα νίκησε με διαγώνιο πλασέ τον Περίν. Το πρώτο γκολ του Κασιόνε στο εφετινό πρωτάθλημα μάλλον εκνεύρισε τους παίκτες του Κόντε, οι οποίοι έβαλαν άλλα τρία γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Κουαλιαρέλα βρήκε με τακουνάκι τον ευρισκόμενο σε θέση οφσάιντ, Ασαμόα κι εκείνος ξανάδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους πρωταθλητές. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Τζιοβίνκο χρίστηκε σκόρερ με μονοκόμματο σουτ, ενώ στο 45' ο Κουαλιαρέλα "ξαναχτύπησε" με ψύχραιμο πλασέ. Λίγο νωρίτερα, ο Μαρκίζιο είχε αποκρούσει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Κασιόνε.

Εν αντιθέσει με το πρώτο, το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το μοναδικό γκολ μετά την ανάπαυλα σημειώθηκε στο 53ο λεπτό από το συνήθη Κουαλιαρέλα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πίρλο. Παρόλα αυτά η ένταση δεν έλειψε, αφού στο 74ο λεπτό η Πεσκάρα ζήτησε πέναλτι και ο τεχνικός της, Τζιοβάνι Στρόπα αποβλήθηκε επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Σε ρυθμούς twitter

# Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της Πεσκάρα στη Serie A είχε επιτευχθεί επί της Γιουβέντους το Μάιο του 1993 με 5-1. Αυτή ήταν και η τελευταία μονομαχία των δύο ομάδων μέχρι σήμερα.

# Τελευταία φορά που η Γιουβέντους είχε νικήσει 6-1 στη Serie A ήταν τον Απρίλιο του 1997, αντίπαλός της ήταν η Μίλαν και γήπεδο διεξαγωγής το "Σαν Σίρο"!

# Τελευταία φορά που η Γιουβέντους είχε βάλει 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν τον Ιανουάριο του 1947 με αντίπαλο τη Βενέτσια. Για την ιστορία το ματς έληξε 7-3.

# Η Κατάνια δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος (8 ισοπαλίες - 5 ήττες).

# Η Κατάνια δεν επιχείρησε ούτε ένα σουτ προς την εστία κόντρα στην Κάλιαρι. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στο ματς με τη Γιουβέντους.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Κάλιαρι - Κατάνια 0-0

Πεσκάρα - Γιουβέντους 1-6

(25' Κασιόνε / 9' Βιδάλ, 22', 45', 53' Κουαλιαρέλα, 30' Ασαμόα, 38' Τζιοβίνκο)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Παλέρμο - Σαμπντόρια (13:30)

Μίλαν - Φιορεντίνα (16:00)

Κιέβο - Ουντινέζε (16:00)

Τζένοα - Νάπολι (16:00)

Λάτσιο - Ρόμα (16:00)

Πάρμα - Σιένα (16:00)

Τορίνο - Μπολόνια (16:00)

Αταλάντα - Ίντερ (21:45)

Τα υπόλοιπα videos της 12ης αγωνιστικής

Κάλιαρι - Κατάνια 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK