19η αγ.: Έχασε έδαφος η Ρόμα, πισωγύρισμα η Ίντερ (VIDEOS)

Την ευκαιρία να πιάσει, έστω και προσωρινά, την Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A έχασε η Ρόμα, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Παλέρμο (1-1) στο "Ρέντζο Μπαρμπέρα". Πισωγύρισμα η Ίντερ.

19η αγ.: Έχασε έδαφος η Ρόμα, πισωγύρισμα η Ίντερ (VIDEOS)

Το γκολ του Ματία Ντέστρο δεν έφτανε στην Ρόμα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Παλέρμο στο "Ρέντζο Μπαρμπέρα" κι έχασε την ευκαιρία να πιάσει την Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A.

Ένα τραγικό λάθος του Νταβίντε Αστόρι έδωσε την ευκαιρία στον Πάμπλο Ντιμπαλά να σκοράρει μόλις στο 2ο λεπτό και να φτάσει τα οκτώ στις τελευταίες εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Οι απουσίες των Ντανιέλε ντε Ρόσι, Ράτζα Ναϊνγκολάν και Σεϊντού Κεϊτά στοίχισαν στην Ρόμα, η οποία κινδύνευσε εκ νέου στο 40ό λεπτό από την κεφαλιά του Έντγκαρ Μπαρέτο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε αισθητά.

Από σέντρα του Χοσέ Χολέμπας, ο Ντέστρο έστειλε την προειδοποιητική βολή, ο Μίραλεμ Πιάνιτς απείλησε στο 52' και τρία λεπτά αργότερα ο Ντέστρο ισοφάρισε, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Παλέρμο (3-5-1-1): Σορεντίνο, Βιτιέλο, Γκονσάλες, Αντζέλκοβιτς, Μοργκανέλα, Ριγκόνι, Μαρέσκα, Μπαρέτο, Λαζαάρ (83' Νταπρελά), Βάσκες (86' Koυάισον), Ντιμπαλά (75' Μπελότι).

Ρόμα (4-3-3): Ντε Σάνκτις, Φλορέντζι, Γιανγκά-Εμπιουά, Αστόρι, Χολέμπας, Παρέδες (79' Μάικον), Πιάνιτς, Στρούτμαν, Λιάγιτς (80' Τότι), Ντέστρο, Ιτούρμπε (75' Βέρντε).

Στο "μηδέν" η Ίντερ

19η αγ.: Έχασε έδαφος η Ρόμα, πισωγύρισμα η Ίντερ (VIDEOS)

Το 2015 είχε μπει καλά για την Ίντερ, αφού προερχόταν από ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Γιουβέντους και νίκη επί της Τζένοα, στο φινάλε του πρώτου γύρου όμως, τα "χάλασε", καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με την Έμπολι.

Η Εμπολι μπήκε δυνατά στο ματς και με διάθεση να παίξει ανοικτά, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία της Ίντερ, η οποία δεν δημιούργησε ευκαιρίες σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Νεμάνια Βίντιτς άγγιξε το γκολ στο 52ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων και στο 58' ο Ροδρίγκο Παλάσιο δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί μία υπέροχη μπαλιά του Ερνάνες.

Στην επόμενη φάση η Έμπολι έχασε κλασική ευκαιρία με τον Μανουέλ Πουτσιαρέλι, ενώ στο 69ο λεπτό οι αχρείαστες ντρίμπλες του Φρέντι Γκουαρίν δεν αποδείχθηκαν μοιραίες για τους "νερατζούρι", οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Έμπολι (4-3-3): Σέπε, Χισάι, Τονέλι, Ρουγκάνι, Μπάρμπα, Βαλντιφιόρι, Βεσίνο, Κρότσε, Βέρντι (65' Ζιελίνσκι), Μεχελίτζε (71' Μακαρόνε), Πουτσιαρέλι (84' Ταβάνο).

Ίντερ (4-2-3-1): Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια (46' Αντρεόλι), Βίντιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Γκουαρίν, Μεδέλ, Ερνάνες, Παλάσιο, Ποντόλσκι (74' Σατσίρι), Ικάρντι (59' Κόβατσιτς).

Σε ρυθμούς twitter

# O Σέρνταν Σατσίρι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ίντερ

# Η Έμπολι συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες "λευκές" ισοπαλίες στην έδρα της

# Ο Λεάντρο Παρέδες αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός με την Ρόμα

# Ο Ματία Ντέστρο έχει σκοράρει στα πέντε από τα τελευταία επτά ματς που άρχισε βασικός

# Στα 21 από τα 31 εφετινά ματς πρωταθλήματος είχαν συμμετοχή οι Ντιμπαλά και Βάσκες

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

19:00 Έμπολι - Ίντερ 0-0

21:45 Παλέρμο - Ρόμα 1-1

(2' Ντιμπάλα - 55' Ντέστρο)

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

13:30 Λάτσιο - Νάπολι

16:00 Μίλαν - Αταλάντα

16:00 Τσεζένα - Τορίνο

16:00 Κιέβο - Φιορεντίνα

16:00 Τζένοα - Σασουόλο

16:00 Πάρμα - Σαμπντόρια

16:00 Ουντινέζε - Κάλιαρι

21:45 Γιουβέντους - Βερόνα

Διαβάστε ακόμη:

Μεγαλοπρεπέστατη τούμπα βοηθoύ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK