20ή αγ.: Γκολ ο Κονέ, εύκολη νίκη της Ίντερ

Το γκολ του Παναγιώτη Κονέ έδειξε το δρόμο στη Μπολόνια, η οποία έκανε πάρτι απέναντι στην Κιέβο και επιβλήθηκε με 4-0 για την 20ή αγωνιστική της Serie A. Λίγο αργότερα η Ίντερ επανήλθε στις επιτυχίες, αφού επικράτησε 2-0 της Πεσκάρα.

20ή αγ.: Γκολ ο Κονέ, εύκολη νίκη της Ίντερ

Ο Παναγιώτης Κονέ άνοιξε το σκορ με δυνατή κεφαλιά στο 13ο λεπτό, στερώντας κάθε περιθώριο αντίδρασης του Στέφανο Σορεντίνο. Το τέρμα του διεθνή άσου έδειξε το δρόμο, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να "χτυπούν" ανά διαστήματα απέναντι σε έναν αντίπαλο κατώτερο των προσδοκιών.

Italian forward of Bologna, Alberto Gilardino, jubilates after scoring the goal during the Italian Serie A soccer match Bologna FC vs AC Chievo at Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, 12 January 2013.
ANSA/BARACCHI-CAMPANINI
Italian forward of Bologna, Alberto Gilardino, jubilates after scoring the goal during the Italian Serie A soccer match Bologna FC vs AC Chievo at Renato Dall'Ara stadium in Bologna, Italy, 12 January 2013. ANSA/BARACCHI-CAMPANINI ANSA

Δύο γκολ από τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο και ένα του Μανόλο Γκαμπιαντίνι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του Έλληνα άσου, που έφτασε τα 3 τέρματα στη φετινή σεζόν για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, που απομακρύνθηκε από τη διακεκαυμένη ζώνη.

20ή αγ.: Γκολ ο Κονέ, εύκολη νίκη της Ίντερ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκο Παλάσιο, ο οποίος έβαλε ένα γκολ και ετοίμασε άλλο ένα, η Ίντερ επικράτησε 2-0 της Πεσκάρα και επανήλθε στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές απώλειες.

Οι "νερατζούρι" είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο (κατοχή μπάλας 67%), αλλά δεν δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά από τα καρέ του Ματία Περίν. Επί της ουσίας, απείλησαν δύο φορές τον γκολκίπερ της Πεσκάρα, προτού ο Ροντρίγκο Παλάσιο ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παλάσιο έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, αλλά δεν βρέθηκε κανένας συμπαίκτης του στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και στο 17ο λεπτό ο Περίν εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Εστεμπάν Καμπιάσο. Τελικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30' με περιστροφική ενέργεια και σουτ του Παλάσιο.

Η Ίντερ μπήκε με άγριες διαθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο και αφού έστειλε την προειδοποιητική βολή με τον Τζόναθαν, διπλασίασε τα τέρματά της στο 54ο λεπτό. Ο τελευταίος έδωσε στον Παλάσιο, ο οποίος άδειασε ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο και τροφοδότησε τον Φρέντι Γκουαρίν που σκόραρε σαν σε προπόνηση. Οι ελπίδες των φιλοξενούμενων εξανεμίστηκαν, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και με εξαίρεση ένα διαγώνιο σουτ του Άλβαρο Περέιρα στο 80', δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο.

Σε ρυθμούς twitter

# Η Πεσκάρα έχει δεχθεί 8 γκολ στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της εφετινής Serie A.

Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Μπολόνια - Κιέβο 4-0

(13' Κονέ, 44', 59' Τζιλαρντίνο, 89' Γκαμπιαντίνι)

Ίντερ - Πεσκάρα 2-0

(31' Παλάσιο, 54' Γκουαρίν)

13/01 13:30 Τορίνο - Σιένα

13/01 16:00 Κάλιαρι - Τζένοα

13/01 16:00 Κατάνια - Ρόμα

13/01 16:00 Λάτσιο - Αταλάντα

13/01 16:00 Νάπολι - Παλέρμο

13/01 16:00 Πάρμα - Γιουβέντους

13/01 16:00 Ουντινέζε - Φιορεντίνα

13/01 21:45 Σαμπντόρια - Μίλαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK