25.000.000 ευρώ και δύο παίκτες η Ίντερ για Ντιμπάλα

Η Ίντερ έχει βάλει στο στόχαστρο της τον επιθετικό της Παλέρμο, Πάουλο Ντιμπαλά και είναι διατεθειμένη να πληρώσει 25.000.000 ευρώ αλλά και να δώσει ως έμψυχα ανταλλάγματα, δύο ποδοσφαιριστές της.

25.000.000 ευρώ και δύο παίκτες η Ίντερ για Ντιμπάλα

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αφήσει ο Πάουλο Ντιμπάλα με τις φετινές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Serie A, αφού σε 30 συμμετοχές έχει πετύχει 13 γκολ.

Ίντερ και Γιουβέντους βολιδοσκοπούν την περίπτωση του, με την ομάδα του Μιλάνου να δείχνει περισσότερο "ζεστή". Ρεπορτάζ της "Gazzeta dello Sport" αναφέρει πως η Ίντερ σκοπεύει να δαπανήσει 25.000.000 ευρώ για να "σπάσει" το συμβόλαιο του Ντιμπάλα, δίνοντας μάλιστα και στην Παλέρμο δύο ποδοσφαιριστές της.

Οι Φραντσέκο Μπάρδι (δανεικός στην Κιέβο) και ο Τζορτζ Πούσκας είναι δύο περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την ομάδα του Παλέρμο και δεν αποκλείεται αμφότεροι να αποχωρήσουν από το Μιλάνο.

Η πρόταση της Ίντερ αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι η πιο πλούσια που έχει στα χέρια του, ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι. Τον Αργεντινό εκτός της Ίντερ και της Γιουβέντους, φημολογείται πως τον διεκδικούν και η Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η προοπτική του Champions League, αποτελεί έναν ανασταλτικό παράγοντα για τους "Νερατζούρι", οι οποίοι και την νέα χρονιά θα βρίσκονται μακριά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK