Άγαρμπο "άδειασμα" στον Πάουλο Σόουζα από Φιορεντίνα

Ο Πάουλο Σόουζα διανύει τη δεύτερη σεζόν του στη Φιορεντίνα όμως δεν θα υπάρχει τρίτη για τον Πορτογάλο, με τους "βιόλα" να γνωστοποιούν το επικείμενο διαζύγιο με ασυνήθιστο τρόπο.

Fiorentina's coach Paulo Sousa follows the action during an Europa League, round of 32, first leg, match between Fiorentina and Tottenham, at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Thursday, Feb. 18, 2016.  (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Fiorentina's coach Paulo Sousa follows the action during an Europa League, round of 32, first leg, match between Fiorentina and Tottenham, at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Thursday, Feb. 18, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

Μετά από μία αρκετά καλή πρώτη σεζον στο "Αρτέμιο Φράνκι" ο Πάουλο Σόουζα αντιμετωπίζει φέτος δυσκολίες στον πάγκο της Φιορεντίνα και μερίδα οπαδών θέλει την απομάκρυνσή του, κάτι που θα γίνει -όπως όλα δείχνουν- στο τέλος της σεζόν.

Πριν λίγες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο για την τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ και τη Δευτέρα (27/3) ήρθε μία δήλωση για να κόψει οριστικά το σχοινί στις γέφυρες επικοινωνίας του με τη διοίκηση της Φιορεντίνα, καθώς άνθρωπος του ιταλικού συλλόγου γνωστοποίησε εμμέσως ότι ο Πορτογάλος δεν θα συνεχίσει.

"Ο επόμενος προπονητής, αν και η επιλογή δεν είναι δική μου, πιστεύω ότι θα είναι Ιταλός. Για μένα η ιταλική σχολή εξακολουθεί να είναι η καλύτερη. Και δεν το λέω μόνο εγώ, μιλούν τα γεγονότα και τα αποτελέσματα: κοιτάξτε τον Ρανιέρι, τον Κόντε, τον Αντσελότι...

Εμείς έχουμε την ιταλική νοοτροπία, πρώτα να μη χάσουμε. Με αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε σίγουρα βλέπουμε πάρα πολλά γκολ αλλά δεν ξέρεις ποτέ πώς θα τελειώσει κάθε παιχνίδι", δήλωσε χαρακτηριστικά στην "Corriere dello Sport" ο διευθυντής της Φιορεντίνα.

Photo Credits: AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

News 24/7

24MEDIA NETWORK