Αναβλήθηκε και το Τζένοα - Πάρμα

Η οικονομική κρίση συνεχίζεται στην Πάρμα, καθώς μετά την αναβολή της αναμέτρησης με την Ουντινέζε, οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μην κατέβουν στο ματς με την Τζένοα.

Αναβλήθηκε και το Τζένοα - Πάρμα

Το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο συνεχίζεται στην Πάρμα. Μετά την αναβολή του ματς με την Ουντινέζε, λόγω της οικονομικής αδυναμίας να καλυφθούν τα έξοδα διεξαγωγής τους, οι ποδοσφαιριστές της Πάρμα ξεκαθάρισαν πως δεν θα αγωνιστούν ούτε αυτή την Κυριακή (1/3) αφού παραμένουν απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες, με την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να αποφασίζει την Παρασκευή (27/2) την αναβολή της αναμέτρησης.

"Η Πάρμα δεν παίζει την Κυριακή, είναι ένα σοβαρό γεγονός αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτή την επιλογή. Λάβαμε υπόψη την ψυχική κατάσταση των παικτών και το αίτημα από την Ένωση των παικτών και των προπονητών αλλά αυτή είναι και η τελευταία φορά", δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο.

Σε περίπτωση που η ιταλική ομοσπονδία δεν είχε κάνει δεκτό το αίτημα του συλλόγου για αναβολή και όχι ακύρωση της αναμέτρησης, η Πάρμα θα είχε τιμωρηθεί και ενδεχομένως να έμενε εκτός Serie A.

News 24/7

24MEDIA NETWORK