Στα σκαριά τράμπα Μπαλοτέλι - Κάμπελ

Η Άρσεναλ είναι έτοιμη να κάνει δικό της το Μάριο Μπαλοτέλι και οι ιθύνοντες της Μίλαν δεν θα σταθούν εμπόδιο. Όσο για το αντάλλαγμα, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, θα είναι 10.000.000 ευρώ συν τον Τζόελ Κάμπελ!

Στα σκαριά τράμπα Μπαλοτέλι - Κάμπελ

Μια μεγάλη μεταγραφή είναι στα σκαριά. Τόσο για την Άρσεναλ, όσο και για τη Μίλαν. Οι μεν Άγγλοι ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ οι δε Ιταλοί τον ταλαντούχο επιθετικό, Τζόελ Κάμπελ.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της ιταλικής "Tuttosport", οι "κανονιέρηδες'' βλέπουν στο πρόσωπο του Μάριο Μπαλοτέλι τον επιθετικό που θέλουν στην ομάδα της νέας σεζόν.

Στα σκαριά τράμπα Μπαλοτέλι - Κάμπελ

Από τη μεριά της η Μίλαν δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να παραχωρήσει τον σούπερ-Μάριο, καθώς τόσο ο ασταθής χαρακτήρας του, όσο και το πλούσιο συμβόλαιό του είναι αρκετά "βαριά" για το σύλλογο.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η τιμή πώλησης που αναφέρει η εφημερίδα για τον Μάριο Μπαλοτέλι. Μόλις 10.000.000 συν τον Κοσταρικανό Τζόελ Κάμπελ. Αν υπολογίσουμε μάλιστα το γεγονός πως η ιταλική ομάδα τον αγόρασε πριν δύο καλοκαίρια για πάνω από 20.000.000 ευρώ!

Στα σκαριά τράμπα Μπαλοτέλι - Κάμπελ

Προφανώς ο Πίπο Ιντζάγκι θεωρεί πως η αξία του Κάμπελ μπορεί να εκτιναχθεί στο άμεσο μέλλον, μιας και είναι μόνο 22 χρονών. Η Μίλαν άλλωστε εδώ και καιρό "βλέπει" τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αν πληροφορίες για το αν τελικά θα ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη "τράμπα" θα υπάρξουν εντός των επόμενων ημερών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK