Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Gazzetta dello Sport

Φανατικοί της Αταλάντα έφτασαν μέχρι το Μιλάνο για να διαμαρτυρηθούν έξω από τα γραφεία της ιστορικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport.

Εγινε και αυτό στην Ιταλία. Αντιπροσωπεία των φανατικών οπαδών της Αταλάντα βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της Gazzetta dello Sport στο Μιλάνο για να διαμαρτυρηθούν για το σχόλιο συντάκτη.

Πριν από κάποιες ημέρες ο Σεμπαστιάνο Βερνάτζα έγραψε ότι σε κάποια πορεία των φανατικών της Αταλαντα τραυματίστηκε στο κεφάλι ένα παιδί.

Οι οπαδοί αντέδρασαν αλλά δεν περιορίστηκαν στα συνήθη. Αντιθέτως έφτασαν οργανωμένα έξω από τα γραφεία της εφημερίδας όπου άναψαν καπνογόνα και εξύβρισαν εν χορώ τον Ιταλό ρεπόρτερ.

Η εφημερίδα αντέδρασε με ανακοίνωση στην οποία υπερασπίζεται τον Βερνάτζα και τονίζει ότι θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της, όπως πράττει στα 120 χρόνια της έκδοσής της.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα