Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Gazzetta dello Sport

Φανατικοί της Αταλάντα έφτασαν μέχρι το Μιλάνο για να διαμαρτυρηθούν έξω από τα γραφεία της ιστορικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport.

Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Gazzetta dello Sport

Εγινε και αυτό στην Ιταλία. Αντιπροσωπεία των φανατικών οπαδών της Αταλάντα βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της Gazzetta dello Sport στο Μιλάνο για να διαμαρτυρηθούν για το σχόλιο συντάκτη.

Πριν από κάποιες ημέρες ο Σεμπαστιάνο Βερνάτζα έγραψε ότι σε κάποια πορεία των φανατικών της Αταλαντα τραυματίστηκε στο κεφάλι ένα παιδί.

Οι οπαδοί αντέδρασαν αλλά δεν περιορίστηκαν στα συνήθη. Αντιθέτως έφτασαν οργανωμένα έξω από τα γραφεία της εφημερίδας όπου άναψαν καπνογόνα και εξύβρισαν εν χορώ τον Ιταλό ρεπόρτερ.

Η εφημερίδα αντέδρασε με ανακοίνωση στην οποία υπερασπίζεται τον Βερνάτζα και τονίζει ότι θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της, όπως πράττει στα 120 χρόνια της έκδοσής της.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ