"Τρέλα" στην Ιταλία με την... Λέστερ της Serie A!

Το θαύμα της Λέστερ εμπνέει την... Αταλάντα η οποία έφτασε τις 6 σερί νίκες στο Καμπιονάτο και έκανε 2.000 οπαδούς της να ετοιμάσουν υποδοχή... ηρώων στους παίκτες (VIDEOS)!

"Τρέλα" στην Ιταλία με την... Λέστερ της Serie A!

Η φετινή Serie A δείχνει να μην είναι τυπική υπόθεση για την Γιουβέντους η οποία κυνηγάει το έκτο σερί πρωτάθλημα που δεν έχει πετύχει καμία άλλη ιταλική ομάδα στο παρελθόν, και αυτό γιατί στο κατόπιν της (στο -4) βρίσκονται Μίλαν και Ρόμα ενώ άκρως εντυπωσιακές είναι και οι Λάτσιο και Αταλάντα που απέχουν μόλις πέντε πόντους από την κορυφή.

Και αν για την Λάτσιο δεν είναι κάτι το τρομερό να βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις, δεν ισχύει το ίδιο για τους "μπεργκαμάσκι" αφού από εκεί που ήταν μία ομάδα που αγωνιζόταν συνήθως για την παραμονή, φέτος έχει κάνει το κοινό της (από τους πιο δυναμικούς σε όλη την Ιταλία οι οπαδοί της) να παραμιλάει και να ονειρεύεται πως θα πάρει τη σκυτάλη από την Λέστερ όσον αφορά στις ομάδες-θαύματα στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Είναι δε τέτοιος ο ενθουσιασμός από την σούπερ πορεία της ομάδας του Γκασπερίνι που το βράδυ της Κυριακής περίπου 2.000 άτομα έκαναν τη νύχτα... μέρα περιμένοντας να αποθεώσουν την αποστολή κατά την επιστροφή με το πούλμαν από τη Μπολόνια (νίκη 2-0 επί της ομώνυμης ομάδας), με το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα να είναι το "Vinceremo il tricolor" ("Θα πάρουμε το πρωτάθλημα").

Τρελοί; Ίσως. Ονειροπόλοι; Μάλλον; Το ζήτημα είναι πως ομάδες όπως η Αταλάντα φέτος έχουν καταφέρει να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στη Serie A και αυτό είναι κάτι που λείπει από το 2011 και μετά που η Γιουβέντους δεν είχε αντίπαλο εντός συνόρων.

"Τρέλα" στην Ιταλία με την... Λέστερ της Serie A!

ΥΓ: Σκεφτείτε τι έχει να γίνει στο Μπέργκαμο αν το ερχόμενο Σάββατο νικήσουν την Γιουβέντους την οποία αντιμετωπίζουν στο Τορίνο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK