"Μπαμ" με Ίλισιτς η Μπολόνια

Κοντά στην πραγματοποίηση μία σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Μπολόνια, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Σλοβένου επιθετικού Γιόσιπ Ίλισιτς.

Δυναμικά θέλει να επιστρέψει στη Serie A η Μπολόνια. Η ομάδα του Μάριου Οικονόμου βρίσκεται μία "ανάσα" από την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού της Φιορεντίνα, Γιόσιπ Ίλισιτς.

Οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μετακίνηση του Σλοβένου άσου έναντι 7.000.000 ευρώ. Πλέον αναμένεται η συμφωνία του παίκτη με την Μπολόνια ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ιταλική ομάδα προσπαθεί να αποσπάσει την υπογραφή του Ίλισιτς, καθώς το περασμένο Ιανουάριο έφτασε ένα βήμα από την απόκτησή του, όμως ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να αγωνιστεί στη Serie B.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα