Όλοι πάνε Κίνα, ο Ιμπάρμπο κατέληξε Ιαπωνία!

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο πρόλαβε να παίξει μόλις τρία ματς με την Κάλιαρι μετά την επιστροφή του από τον Παναθηναϊκό, με την ιταλική ομάδα να τον παραχωρεί σε σύλλογο της Ιαπωνίας.

Όλοι πάνε Κίνα, ο Ιμπάρμπο κατέληξε Ιαπωνία!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εξαιρετικά σύντομη ήταν η παραμονή του Βίκτορ Ιμπάρμπο στην Κάλιαρι μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, με τον Κολομβιανό φορ να δίνει τα χέρια με τους ανθρώπους της Sagan Tosu και την ομάδα της Serie A να ανακοινώνει επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης (14/3) την παραχώρησή του.

"Η Κάλιαρι γνωστοποιεί την παραχώρηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο στην Sagan Tosu, ομάδα που αγωνίζεται στην J1 League, την κορυφαία κατηγορία του ιαπωνικού πρωτθαλήματος. Ο Κολομβιανός επιθετικός παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού και με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του στο τέλος της σεζόν", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Σαρδηνών, με τα ιταλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως η ρήτρα θα φτάσει στα 2 εκ.ευρώ και πως ο παίκτης θα υπογράψει το καλοκαίρι συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ο Ιμπάρμπο κατάφερε να παίξει αυτό το διάστημα μόλις τρία ματς με τη φανέλα της Κάλιαρι, όλα ως αλλαγή, και ουσιαστικά η παρουσία των Σάου και Μποριέλο ήταν εκείνη που του έφραξε το δρόμο προς την ενδεκάδα και τον οδήγησε να ψάξει τη λύση του εξωτερικού..

Στη νέα του ομάδα θα βρει μάλιστα έναν παλιό του γνωστό μιας που ο προπονητής της Sagan Tosu είναι ο Μάσιμο Φικαντέντι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν όταν και οι δυο τους ανήκαν στους "ροσομπλού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK