Δεν είναι κάθε μέρα του... Ντιμπάλα για την Γιουβέντους!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα "ξελάσπωσε" την Γιουβέντους με Λάτσιο και Ουντινέζε όμως απέναντι στην ΣΠΑΛ έμεινε άσφαιρος και η "βέκια σινιόρα" πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για το σκουντέτο (VIDEO).

Δεν είναι κάθε μέρα του... Ντιμπάλα για την Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους δεν είναι άτρωτη... Αυτό αποδείχτηκε το βράδυ του Σαββάτου στο στάδιο "Mazza", με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να προέρχεται από 12 διαδοχικές νίκες στη Serie A αλλά να αποτυγχάνει να τις κάνει 13 στη σειρά αφού έμεινε στο 0-0 με την νεοφώτιστη ΣΠΑΛ.

Ούτε ο "σωτήρας" της στα ματς με Λάτσιο και Ουντινέζε Ντιμπάλα μπόρεσε να σκοράρει, ούτε ο Ιγκουαΐν που άρχισε την αντεπίθεση της "βέκια σινιόρα" στη ρεβάνς του Λονδίνου με την Τότεναμ, ούτε ο Μάντζουκιτς που μπήκε αλλαγή, με τη βραδιά να ανήκει στους γηπεδούχους που ήταν άριστοι τακτικά και επέτρεψαν ελάχιστες φορές στους "μπιανκονέρι" να απειλήσουν.

Δεν είναι κάθε μέρα του... Ντιμπάλα για την Γιουβέντους!

Πλέον, η πρωταθλήτρια Ιταλίας των έξι τελευταίων ετών έχει διαφορά +5 από την Νάπολι, η οποία μπορεί να μειωθεί στους 2 αν οι "παρτενοπέι" επικρατήσουν την Κυριακή εντός έδρας της Τζένοα.

Με τη διαφορά στους 2 πόντους και τις δύο ομάδες να έχουν να παίξουν και μεταξύ τους μέσα στις 9 αγωνιστικές που απομένουν (στο Τορίνο στις αρχές Απριλίου), γίνεται αντιληπτό πως η μάχη του τίτλου θα πάρει φωτιά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK