Μίλαν - Ιντερ 1-1 (VIDEO)

Δύο γκολ, δύο δοκάρια και δύο απίθανες χαμένες ευκαιρίες καθόρισαν την ισοπαλία 1-1 μεταξύ Μίλαν και Ίντερ στο derby della Madonnina για τη 12η αγωνιστική της Serie A. Ο Ζερεμί Μενέζ άνοιξε το σκορ για τους "ροσονέρι", ο Ζοέλ Όμπι ισοφάρισε στην επιστροφή του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο των "νερατζούρι".

Μίλαν - Ιντερ 1-1 (VIDEO)

Το παιχνίδι βρήκε τις δύο ομάδες μαζί στη βαθμολογία, αρκετά μακριά από τις θέσεις κορυφής και με έναν πόντο να τις χωρίζει. Ο Φίλιπο Ιντζάγκι ήθελε αξιοπρεπή παρουσία στο γήπεδο του αντιπάλου και γι' αυτό παρέταξε 4 φύσει επιθετικογενείς παίκτες, με τους Φερνάντο Τόρες και Ζερεμί Μενέζ μπροστά και τους Τζιάκομο Μποναβεντούρα και Στεφάν ελ Σαραουί στα άκρα.

Ο Μαντσίνι, από την πλευρά του, δεν είχε... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ή Αντριάνο στην επιστροφή του στους "νερατζούρι", αλλά Ροδρίγκο Παλάσιο και Μάουρο Ικάρντι, ενώ -όπως αναμενόταν- το σύστημα με τους τρεις στόπερ άλλαξε σε ένα 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο.

Μίλαν - Ιντερ 1-1 (VIDEO)

Τα πρώτα... αναγνωριστικά λεπτά δεν είχαν μεγάλη ένταση, ωστόσο είχαν πολλή κίνηση και μία καλή στιγμή του Ικάρντι στο 8ο λεπτό που εξουδετέρωσε ο Ντιέγκό Λόπεθ. Οι "ροσονέρι" έδειχναν να ελέγχουν καλύτερα τον ρυθμό και στο 23ο λεπτό, μετά από μία εξαιρετική συνεργασία, ο Ζερεμί Μενέζ σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ.

Οι τελικές προσπάθειες δεν ήταν πολλές και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν σχετικά άνετα το προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα.

Το 2ο μέρος, όμως, βρήκε τους "νερατζούρι" πιο δυνατούς και να ψάχνουν την ισοφάριση με αξιώσεις, εκμεταλλευόμενοι την κάκιστη απόδοση του Σούλεϊ Μουντάρι και του Κριστιάν Σαπάτα στην ανασταλτική λειτουργία.

Μίλαν - Ιντερ 1-1 (VIDEO)

Μία αναμπουμπούλα στο 55' λίγο έλειψε να φέρει το 1-1 και στο 61ο λεπτό, με σουτ εκτός περιοχής, ο Όμπι εν τέλει έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η αντίδραση των "ροσονέρι" ήταν μηδαμινή, με τον Ιντζάγκι να αποφασίζει στο 72ο λεπτό να αντικαταστήσει τον Τόρες, μετά από 24 χαμένες κατοχές μπάλας και 6 λάθος πάσες (σε σύνολο 17).

Ούτε η είσοδος του Κεϊσούκε Χόντα ούτε του Αντρέα Πόλι άλλαξαν το μομέντουμ της αναμέτρησης, με τον Μαντσίνι να ρίχνει τον Ερνάνες στη θέση του σκόρερ του στο ίδιο χρονικό σημείο.

Μέσα σε 4 λεπτά, η νίκη θα μπορούσε να καταλήξει σε οποιοδήποτε στρατόπεδο, αλλά τόσο ο Ελ Σαραουί σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 75', όσο και ο Ικάρντο σε σουτ, έστειλαν την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και πέταξαν στα σκουπίδια τις πιο μεγάλες ευκαιρίες του αγώνα.

Μίλαν - Ιντερ 1-1 (VIDEO)

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους (με σουτ του Πόλι από καλή θέση να κοντράρει στο 94') και οι δύο Μιλανέζοι περιορίστηκαν στον έναν βαθμό που τους διατηρεί μακριά από την 3η θέση, την τελευταία που οδηγεί στο Champions League.

Μίλαν (4-4-2): Λόπεθ, Ραμί, Μεξές, Σαπάτα, Ντε Σίλιο, Μποναβεντούρα, Εσιέν, Μουντάρι (76' Πόλι), Ελ Σαραουί, Μενέζ, Τόρες (72' Χόντα)

Ίντερ (4-1-2-1-2): Χαντάνοβιτς, Ναγκατόμο, Ρανόκια, Ζουάν, Ντοντό, Κουζμάνοβιτς, Γκουαρίν, Όμπι (72' Ερνάνες), Κόβατσιτς, Παλάσιο, Ικάρντι (89' Οσβάλντο)

Διαβάστε ακόμη

12η αγ.: Έγινε του... Ζέμαν στο "Σαν Πάολο" (VIDEOS)

Το live του ντέρμπι

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK