Παίκτης της Λάτσιο παρακάλεσε και πήρε τη φανέλα του Τότι!

Ρόμα και Λάτσιο έδωσαν μία ακόμα σκληρή μάχη στο Derby della Capitale όμως στο φινάλε βρήκε παίκτη των νικητών "λατσιάλι" να πανηγυρίζει που... πήρε τη φανέλα του Τότι!

Roma's Francesco Totti, left, and Lazio's Lucas Biglia vie for the ball during an Italian Cup, first-leg, semifinal soccer match at the Rome Olympic stadium, Wednesday, March 1, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Francesco Totti, left, and Lazio's Lucas Biglia vie for the ball during an Italian Cup, first-leg, semifinal soccer match at the Rome Olympic stadium, Wednesday, March 1, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Το ντέρμπι... ντέρμπι και ο θαυμασμός... θαυμασμός. Κάπως έτσι μπορεί να εξηγήσει κανείς την κίνηση του Λούκας Μπίγλια, ο οποιός στο φινάλε του ντέρμπι της "αιώνιας πόλης" που βρήκε την Λάτσιο να θριαμβεύει με 3-1 επί της Ρόμα, πήρε τη φανέλα του συμβόλου των "τζαλορόσι", Φραντσέσκο Τότι!

Παίκτης της Λάτσιο παρακάλεσε και πήρε τη φανέλα του Τότι!

Την αποκάλυψη μάλιστα αυτή την έκανε με καμάρι ο Αργεντινός άσος της Λάτσιο: "Του είπα πως ήθελα τη φανέλα του στο τέλος του αγώνα. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα σύμβολο του ποδοσφαίρου, ένα φαινόμενο, και το να παίρνω τη φανέλα του είναι ένα όμορφο δώρο. Του τη ζήτησα ως άνδρας προς άνδρα και το δέχτηκα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπίγλια.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΡΟΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ 1-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK