Παραλίγο στα χέρια Μανωλάς-Ντε Σάνκτις για χάρη του Χολέμπας (VIDEOS)

Τα αίματα άναψαν μετά το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι του "Ολίμπικο", με τον Κώστα Μανωλά να έχει μια λεκτική μονομαχία με τον συμπαίκτη του Μόργκαν Ντε Σάνκτις για χάρη του Χοσέ Χολέμπας, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Παραλίγο στα χέρια Μανωλάς-Ντε Σάνκτις για χάρη του Χολέμπας (VIDEOS)

Πιο συγκεκριμένα, κατά την έξοδο των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο για το πρώτο 45λεπτο, ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις τα "έβαλε" με τον Χοσέ Χολέμπας, μιλώντας του σε έντονο ύφος. Ο Έλληνας αριστερός μπακ δεν αντέδρασε, παρά έκανε την χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι, ζητώντας του να τον αφήσει ήσυχο.

Το σκηνικό όμως παρακολουθούσε ο έτερος Έλληνας των Ρωμαίων, Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ζήτησε τα... ρέστα από τον Ιταλό τερματοφύλακα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του. Ο Ντε Σάνκτις, φανερά εκνευρισμένος, φαίνεται να του απαντά, με τον Έλληνα αμυντικό να αντιδρά έντονα και χάρη στους ανθρώπους από τον πάγκο που έσπευσαν να χωρίσουν τους δύο παίκτες, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Πιθανώς, ο Ντε Σάνκτις να έκανε παράπονα για την κακή αμυντική λειτουργία της Ρόμα, με τον Μανωλά στο πρώτο ημίχρονο να φτάνει κοντά στο αυτογκόλ.

Δείτε πως ξεκίνησε το συμβάν:

Δείτε το επεισόδια μεταξύ Μανωλά και Ντε Σάνκτις:

News 24/7

24MEDIA NETWORK