"Έκρηξη" Ντοναρούμα μετά από ειρωνικό ποστάρισμα εις βάρος του!

Άκουσε τα εξ'αμάξης το τελευταίο διάστημα από τους τιφόζι της Μίλαν όμως ένα video που ανέβηκε με φαρμακερό σχόλιο εις βάρος του, έκανε τελικά τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να... ξεσπάσει!

"Έκρηξη" Ντοναρούμα μετά από ειρωνικό ποστάρισμα εις βάρος του!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα κέρασε... πίκρα και φαρμάκι τους οπαδούς της Μίλαν το τελευταίο διάστημα με την άρνησή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο (του προσφέρθηκε νέο πενταετές με ετήσιες απολαβές ύψους 5.000.000 ευρώ!) και πλέον από εκεί που ήταν ο πιο αγαπητός παίκτης των φίλων της ομάδας τώρα θεωρείται persona non grata μαζί με τον μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα!

Τα social media "πήραν φωτιά" και ο 18χρονος κίπερ έγινε εν μιά νυχτί προδότης για τους εκατομμύρια "ροσονέρι" ενώ το τελευταίο επεισόδιο της κόντρας των δύο πλευρών γράφτηκε πριν λίγες ώρες, με φίλο της Μίλαν να ανεβάζει video στο λογαριασμό του στο Twitter με το οποίο ουσιαστικά "εξέθετε" τον "Τζίτζο".

"Έκρηξη" Ντοναρούμα μετά από ειρωνικό ποστάρισμα εις βάρος του!

Και αυτό γιατί τον έδειχνε μετά το φινάλε του αγώνα με την Γερμανία στην Κρακοβία να αρνείται να υπογράψει αυτόγραφο σε έναν πιτσιρικά που του το ζήτησε (και απογοητεύτηκε όπως φάνηκε), με το σχόλιο να είναι το εξής:

"Όταν ένα παιδί σου ζητάει να υπογράψεις ένα αυτόγραφο και εσύ του ζητάς να μιλήσει με τον μάνατζέρ σου". Ε, αυτό το video και κυρίως το σχόλιο θεωρήθηκε εντελώς unfair από τον Ντοναρούμα και η απάντηση-ξέσπασμά του ήρθε... 26 λεπτά αργότερα: "Το παιδί το φώναξα στα αποδυτήρια αμέσως μετά, υπέγραψα αυτόγραφο και βγάλαμε φωτογραφία. Σταματήστε να ρίχνετε λάσπη σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν".

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο Ιταλος πορτιέρε αφού λίγη ώρα αργότερα προχώρησε και σε δεύτερο τιτίβισμα, με το οποίο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους πως η σχέση του με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, παραμένει αδιατάραχτη: "#Donnarumma #Raiola. Χθες, Σήμερα και Αύριο!!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK