Ένταση στη Ρόμα: παραλίγο στα χέρια Μανωλάς με συμπαίκτη του!

Λίγες ημέρες πριν από το ιστορικό "αντίο" του Φραντσέσκο Τότι, η Ρόμα "αναστατώθηκε" από επεισόδιο σε προπόνηση της ομάδας, στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Κώστας Μανωλάς. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ένταση στη Ρόμα: παραλίγο στα χέρια Μανωλάς με συμπαίκτη του!

Η Ρόμα μετράει αντίστροφα για τον αγώνα με την Τζένοα, όπου θέλει τη νίκη για να "κλειδώσει" τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του CL, σε ένα ματς το οποίο πιθανότατα θα είναι το τελευταίο του Φραντσέσκο Τότι με την τζαλορόσα φανέλα. Η ηρεμία όμως, στο στρατόπεδο της ομάδας της "αιώνιας πόλης" διαταράχτηκε την Τετάρτη...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", κατά τη διάρκεια της προπόνησης ξέσπασε καυγάς μεταξύ του Κώστα Μανωλά και του Ντιέγκο Περότι, με τους δύο παίκτες να φτάνουν ένα βήμα από το να έρθουν στα χέρια και να χρειαστεί η παρέμβαση των συμπαικτών τους για να αποφευχθούν τα... χειρότερα!

Roma's Kostas Manolas, left, and AC Milan's Andrea Bertolacci argue during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 7, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Roma's Kostas Manolas, left, and AC Milan's Andrea Bertolacci argue during an Italian Serie A soccer match between AC Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 7, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Mάλιστα, όπως σημείωσε η εφημερίδα, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν είχε άλλη επιλογή βλέποντας τον Έλληνα σέντερ μπακ και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να "ξεφεύγουν" και τους έστειλε για πρόωρο ντους στα αποδυτήρια χωρίς να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της προπόνησης.

Σημειώνεται πως αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έχουν δει το όνομά τους να εμπλέκεται σε πάρα πολλά μεταγραφικά σενάρια για αυτό το καλοκαίρι, με τον Μανωλά να αποτελεί μεγάλο στόχο της Ίντερ ακολουθώντας τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στο Μιλάνο και τον Περότι να παρακολουθείται στενά από την Τορίνο.

Ένταση στη Ρόμα: παραλίγο στα χέρια Μανωλάς με συμπαίκτη του!

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK