Έτοιμη για "κόλπο γκρόσο" με σούπερ σταρ της Ρεάλ

Η Μίλαν πέρασε σε κινέζικα χέρια και οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου σχεδιάζουν να κάνουν το "μπαμ" το ερχόμενο καλοκαίρι με τον... Καρίμ Μπενζεμά. Ματιές και σε Λούκας Πέρεθ!

Έτοιμη για "κόλπο γκρόσο" με σούπερ σταρ της Ρεάλ

O Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρέδωσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μίλαν σε κινεζικό κονσόρτιουμ και αυτό που περιμένουν πλέον οι τιφόζι των Μιλανέζων είναι να δουν τη νέα διοίκηση να επενδύει δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ώστε να επαναφέρει το σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών.

Σύμφωνα πάντως με την μαδριλένικη "As", οι νέοι διοικούντες τον σύλλογο όχι μόνο επιθυμούν να ισχυροποιήσουν την ομάδα και να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του Βιτσέντσο Μοντέλα αλλά έχουν βάλει στο στόχαστρο και ένα σούπερ όνομα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτοιμη για "κόλπο γκρόσο" με σούπερ σταρ της Ρεάλ

Αυτός είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, που ανήκει στο δυναμικό των "μερένγκες" από το 2009, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως από τη στιγμή που ο Γάλλος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν έχει υπογράψει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου του, ενδιαφέρει έντονα τους "ροσονέρι".

Δεν είναι πάντως ο μοναδικός αφού, πληροφορίες του μαδριλένικου μέσου υποστηρίζουν πως στην Μίλαν αρέσει και ο Λούκας Πέρεθ, με τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ και νυν της Άρσεναλ να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Ιταλών με τις θετικότατες εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν με τους "κανονιέρηδες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK