Στη... σέντρα ο Μοντέλα, 10 προπονητές περιμένουν στο ακουστικό!

Το μέλλον του Μοντέλα στον πάγκο της Μίλαν κρέμεται πλέον από μία... κλωστή και η "Corriere dello Sport" παρουσίασε τη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές που προορίζονται να τον διαδεχτούν.

Milan's head coach Vincenzo Montella looks on prior to their Europa League Playoff, second leg, soccer match against Shkendija, at Philip II Arena in Skopje, Macedonia, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Boris Grdanoski)
Milan's head coach Vincenzo Montella looks on prior to their Europa League Playoff, second leg, soccer match against Shkendija, at Philip II Arena in Skopje, Macedonia, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Boris Grdanoski) AP PHOTO/BORIS GRDANOSKI

Το ξέσπασμα που περίμεναν πολλοί για να "ξεμπουκώσει" η Μίλαν δεν ήρθε ποτέ. Μετά το σοκ της ήττας από την Ίντερ με γκολ του Μάουρο Ικάρντι στο 89' οι "ροσονέρι" όχι μόνο δεν μπόρεσαν να πάρουν νίκη με πειστική εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις αλλά έμειναν στο στείρο 0-0, που σε συνδυασμό με την προβληματική εικόνα τους, βύθισε σε προβληματισμό τους φίλους της.

Η εικόνα των μόλις 20.000 θεατών στις εξέδρες (οι 3.500 ήταν φίλοι της ΑΕΚ) και τα γιουχαΐσματα στο φινάλε είναι ενδεικτικά της παγωμάρας και της απογοήτευσης που υπάρχει στους τιφόζι των "ροσονέρι" ενώ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο Βιτσέντσο Μοντέλα φλερτάρει έντονα με την απόλυση.

Στη... σέντρα ο Μοντέλα, 10 προπονητές περιμένουν στο ακουστικό!

Η ιστοσελίδα "Sportmediaset" υποστηρίζει πως αν η Μίλαν δεν νικήσει την Τζενοα στο "San Siro" για την 9η αγωνιστική θα υπάρξει αλλαγή στην άκρη του πάγκου ενώ η "Corriere dello Sport" γυρίζει στην επόμενη... σελίδα, παρουσιάζοντας τη λίστα των 10 ελεύθερων τεχνικών που περιμένουν σινιάλο από τη διοίκηση.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο αυτοί είναι οι: Ματσάρι, Γκατούζο (ο άλλοτε προπονητής του ΟΦΗ βρίσκεται τώρα στην ομάδα Νέων της Μίλαν), Αντσελότι, Λουίς Ενρίκε, Τούχελ, Γκουιντολίν, Πάουλο Σόουζα, Μπλαν, Όντο και Φαν Μπάστεν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK