Έχει πιο κάτω για την Μίλαν; Και όμως έχει!

Η "πεντάρα" επί της Αούστρια Βιέννης δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα... διάλειμμα για την Μίλαν καθώς κόντρα στην Τορίνο ξαναβρήκε το τραγικό της πρόσωπο στη Serie A (VIDEO).

AC Milan's Andre Silva reacts after missing a scoring chance during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 26, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Andre Silva reacts after missing a scoring chance during the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 26, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η Μίλαν διέλυσε με 5-1 την Αούστρια Βιέννης στο "Σαν Σίρο"και πανηγύρισε την πρόκρισή της στους "32" του Europa League ως πρώτη του ομίλου της, όμως τα χαμόγελα δεν έμειναν για πολύ στους "ροσονέρι".

Το απόγευμα της Κυριακής (27/11) ήρθε νέα γκέλα στη Serie A, με την ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα να "κολλάει" στο 0-0 με την Τορίνο για την 14η αγωνιστική και να έχει τώρα απολογισμό 6 νίκες-2 ισοπαλίες-6 ήττες, γεγονός που την έχει στο -18 από την κορυφή!

AC Milan's Suso, left, and Torino's Cristian Ansaldi keep their eyes on the ball during a Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 26, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Suso, left, and Torino's Cristian Ansaldi keep their eyes on the ball during a Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 26, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι παρά τα 200.000.000 ευρώ και πλέον που δόθηκαν για μεταγραφές το καλοκαίρι, οι Μιλανέζοι έχουν συγκεντρώσει εννέα βαθμούς λιγότερους (20 έναντι 29) σε σύγκριση με τη συγκομιδή τους την 14η αγωνιστική του περασμένου πρωταθλήματος.

Και αυτό γιατί παράλληλα με το ματς της Μίλαν γινόταν και εκείνος στο "Φρίουλι", με την Νάπολι να επικρατεί 1-0 της Ουντινέζε με γκολ του Ζορζίνιο με πέναλτι (33') και να επιστρέφει στην κορυφή της Serie A, αφήνοντας δύο πόντους πίσω την Ίντερ.

Όσον αφορά στο άλλο σημαντικό ματς που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, η Ρόμα έμεινε στο 1-1 με την Τζένοα στο "Λουίτζι Φεράρις" και έμεινε επτά πόντους πίσω από την κορυφή (έχει ματς λιγότερο).

ΜΙΛΑΝ - ΤΟΡΙΝΟ 0-0

ΤΖΕΝΟΑ - ΡΟΜΑ 1-1

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΝΑΠΟΛΙ 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK