Υπέροχο γκολ του Καραγκούνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Γιώργος Καραγκούνης αγωνίστηκε στο φιλικό παλαιμάχων μεταξύ της Ίντερ και της Μπαρτσελόνα και σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δείτε το VIDEO.

Υπέροχο γκολ του Καραγκούνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Οι παλαίμαχοι της Ίντερ τέθηκαν αντιμέτωποι μ' αυτούς της Μπαρτσελόνα σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Σανγκάη. Οι "μπλαουγκράνα" άνοιξαν το σκορ στο 62' με τον Γκαΐθκα Μεντιέτα, όμως εννιά λεπτά αργότερα, ο "δικός" μας, Γιώργος Καραγκούνης έφερε το ματς στα ίσα με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας πήρε λίγα μέτρα φόρα και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Χούλιο Ιγκλέσιας για το 1-1. Για την ιστορία, οι "νερατζούρι" επικράτησαν στη διαδικασία των πέναλτι με 5-3, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φραντσέσκο Τόλντο.

Οι συνθέσεις

Ίντερ: Τόλντο, Ζε Μαρία, Κολονέζε, Κίβου, Σέζαρ (88' Καρμπόνε), Φίγκο, Σανέτι, Ντι Μπάτζιο (74' Μπιάνκι), Καραγκούνης, Καρμπόνε (60' Φρέζι), Τζοργκαέφ (72' Πίτσι).

Μπαρτσελόνα: Ιγκλέσιας, Τζαμπρότα, Σομπρεπέρα, Φερέρ, Γκοϊκοετσέα (71' Εστεμπαράνθ), Όσκαρ Γκαρθία, Σάνθ (83' Σαλίνας), Μεντιέτα, Ντάβιντς, Λούκε (35' Πλαντεβάλ), Σαλίνας (23' Οτσόα, 80' Λούκε).

Δείτε το VIDEO:

Δείτε τη διαδικασία των πέναλτι:

Διαβάστε ακόμα:

Εντυπωσιακό "σόλο" από Καραγκούνη

News 24/7

24MEDIA NETWORK