ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: έχασε τη δουλειά του εξαιτίας του... Αστόρι!

Ο χαμός του Νταβίντε Αστόρι προκάλεσε σοκ σε όλη την Ιταλία αλλά έφερε επίσης και μία... απόλυση λόγω απίστευτης γκάφας που έγινε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Διαβάστε το story.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: έχασε τη δουλειά του εξαιτίας του... Αστόρι!

Ο Νταβίντε Αστόρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών στις 4 Μαρτίου και βύθισε σε πένθος όχι μόνο την ποδοσφαιρική Ιταλία αλλά ολόκληρη την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και για αρκετές ημέρες μετά τον αδόκητο χαμό του αρχηγού τη Φιορεντίνα, ο πόνος ήταν αβάσταχτος.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Αστόρι σε όλα τα γήπεδα της Serie A και της Serie B καθώς και σε αγώνες Champions League και Europa League, με τη συναισθηματική φόρτιση να ξεχειλίζει στις εξέδρες.

Βέβαια, πέρα από τη συγκίνηση για το χαμό του Αστόρι, υπήρχε και ένα αλλόκοτο περιστατικό που έλαβε χώρα σe γήπεδο και το οποίο συνδέεται με τον θάνατο του Ιταλού διεθνούς μπακ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: έχασε τη δουλειά του εξαιτίας του... Αστόρι!

Ποιο είναι αυτό; Όπως αποκάλυψαν την Τρίτη (21/3) τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Φραντσέσκο Μπιρκολότι, εκφωνητής του σταδίου "Ρενάτο Κούρι", έδρα της Περούτζα, έχασε τη δουλειά του, αφού λίγο πριν από το ενός λεπτού σιγή στης μνήμη του αρχηγού της Φιορεντίνα είπε λάθος το όνομά του.

Αντί για "Αστόρι" τον ανέφερε "Αστόλφι", με το λάθος να γίνεται δύο φορές κατά την ανακοίνωση του θλιβερού γεγονότος και τον πρόεδρο της ομάδας της Ούμβριας, Μασιμιλιάνο Σαντοπάντρε, να αποφασίζει την απομάκρυνσή του από τη θέση του εκφωνητή.

Το λάθος αυτό έγινε στις 6 Μαρτίου, πριν τον αγώνα Περούτζα-Μπρέσια για την Serie B, με τον οργισμένο πρόεδρο να τον ειδοποιεί την αμέσως επόμενη ημέρα μέσω sms να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου και εκεί να του ανακοινώνει την απόλυσή του.

Ο Μπιρκολότι δήλωσε συγγνώμη για το λάθος του, χωρίς να μπορεί ακόμα πάντως να καταλάβει πώς έκανε τέτοιο "χονδρό" λάθος, με τον αντικαταστάτη του ως εκφωνητής στο "Ρενάτο Κούρι" να είναι εδώ και λίγες ημερες ο Μάρκο Τακούτσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK