Είπε "όχι" στα τρελά λεφτά της Κίνας και αποθεώθηκε!

Η μεταγραφή του Νίκολα Κάλινιτς από την Φιορεντίνα στην Tianjin Quanjian "χάλασε" τελευταία στιγμή και ο πρόεδρος των "βιόλα" ευχαρίστησε δημόσια τον Κροάτη που αρνήθηκε τη σούπερ πρόταση των Κινέζων.

Είπε "όχι" στα τρελά λεφτά της Κίνας και αποθεώθηκε!

Με την Tianjin Quanjia να προσφέρει 40.000.000 ευρώ στο... πιάτο στη διοίκηση της Φιορεντίνα και τριετές συμβόλαιο στον παίκτη με ετήσιες αποδοχές ύψους 12.000.000 ευρώ, όλες οι ενδείξεις συνηγορούσαν πως ο Νίκολα Κάλινιτς θα έλεγε τελικά το "ναι" και θα άφηνε τη Serie A για να μετακομίσει στην Κίνα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Ο στράικερ των "βιόλα" δεν δέχτηκε τελικά να πάρει μεταγραφή για την Κίνα παρά το μεγάλο οικονομικό δέλεαρ και έτσι ο Αντρέα Ντελά Βάλε δεν δίστασε να τον ευχαριστήσει δημόσια, μέσω του επίσημου λογαριασμού της Φιορεντίνα στο Twitter, για την επιλογή του να παραμείνει:

"Ευτυχισμένοι που ο Νίκολα είναι με μας. Κυρίως επειδή μπροστά σε μία πρόταση που φαινόταν αδύνατον να αρνηθεί κανείς, έδειξε την ανθρώπινη αξία του, για την οποία δεν αμφιβάλλαμε ποτέ", δήλωσε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα.

Σύμφωνα πάντως με την "Corriere dello Sport" καθοριστικό ρόλο στο ναυάγιο δεν έπαιξε η άρνηση του παίκτη αλλά μία απαίτηση της τελευταίας στιγμής από τον μάνατζέρ του, ο οποίος ζήτησε από τον κινεζικό σύλλογο να καταβάλλει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων "μπροστά", επικαλούμενος το γεγονός πως η Tianjin Quanjian είχε πληρώσει μέσα σε μία μόνο ημέρα ΟΛΟ το ποσό για τη μεταγραφή του Αξέλ Βιτσέλ από την Ζενίτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Και ο Μήτρογλου στη λίστα της Φιορεντίνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK