Έξαλλος ο Σόουζα με τον Κονέ στη Φιορεντίνα

Ο δανεισμός του Παναγιώτη Κονέ από τη Φιορεντίνα είναι πιθανό να "διώξει" τον Πάουλο Σόουζα από τον πάγκο. Διαβάστε γιατί.

Έξαλλος ο Σόουζα με τον Κονέ στη Φιορεντίνα
Κονέ-Ουντινέζε

Ρήγμα στις σχέσεις της διοίκησης της Φιορεντίνα με τον Πάουλο Σόουζα φέρεται να προκάλεσε ο δανεισμός του Παναγιώτη Κονέ στους "βιόλα" την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Έλληνας μέσος αποτέλεσε την έκπληξη στο φινάλε μιας έντονης δραστηριοποίησης των Τοσκανών στον τομέα των ενισχύσεων, μαζί με τον 28χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό, Γιοάν Μπεναλουάν, ο οποίος αποκτήθηκε επίσης ως δανεικός από τη Λέστερ μέχρι το καλοκαίρι.

Η αθλητική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" έφερε στο προσκήνιο κόντρα μεταξύ διοίκησης και προπονητή γι' αυτές τις επιλογές, παρότι νωρίτερα η Φιορεντίνα είχε ενισχυθεί με τους Τίνο Κόστα, Μάουρο Σάρατε και Κρίστιαν Τέγιο.

"Οι επιλογές μας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο συμβαδίζουν κατά 80% με τις επιθυμίες του προπονητή", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Αντρέα Ρογκ, επιβεβαιώνοντας τη διαφορά απόψεων που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, διοίκηση και προπονητής θα έχουν συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, ώστε να ξεκαθαρίσει το κλίμα. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού φέρεται διατεθειμένος ακόμα και να παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, παρότι οδηγεί τον σύλλογο σε μία από τις καλύτερες πορείες των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2015 έχει διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017, με τη Φιορεντίνα να έχει δικαίωμα να το επεκτείνει κατά μία αγωνιστική περίοδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK