Έλληνας διεθνής μπακ το νέο όνομα στη λίστα της Φιορεντίνα!

Η Φιορεντίνα αναζητεί παίκτη για να ενισχύσει την αριστερή της πτέρυγα και σύμφωνα με αποκάλυψη Ιταλού δημοσιογράφου, στα πλάνα της είναι πλέον ο Κώστας Σταφυλίδης!

Greece's Konstantinos Stafylidis, right, celebrates his goal with teammate Kyriakos Papadopulos during their World Cup Group H qualifying soccer match between Estonia and Greece in Tallinn, Estonia, on Tuesday, March 29, 2016. (AP Photo/Liis Treimann)
Greece's Konstantinos Stafylidis, right, celebrates his goal with teammate Kyriakos Papadopulos during their World Cup Group H qualifying soccer match between Estonia and Greece in Tallinn, Estonia, on Tuesday, March 29, 2016. (AP Photo/Liis Treimann) AP

Ο Κώστας Σταφυλίδης έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές παιχνίδια με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ την τελευταία διετία αλλά και με την Εθνική Ελλάδας και αυτές οι εμφανίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Απόδειξη το γεγονός πως το όνομά του πρώην άσου του ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της Φιορεντίνα, Πανταλέο Κορβίνο (πέρα από τους Στρίνιτς και Λασάλτ) με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο να αποκαλύπτει πως οι "βιόλα" ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον 23χρονο άσο από την Άουγκσμπουργκ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ιταλικός σύλλογος "τσεκάρει" τον Σταφυλίδη, αφού στο πρόσφατο παρελθόν είχε μπει στο ραντάρ της Ρόμα.

Photo Credits: AP Photo/Liis Treimann

News 24/7

24MEDIA NETWORK