O Πάολο Σόουζα στη Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα ανακοίνωσε πως ο Πάολο Σόουζα θα είναι ο αντικαταστάτης του Βιντσέντζο Μοντέλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

O Πάολο Σόουζα στη Φιορεντίνα

Η "ξαφνική" λύση της συνεργασίας με τον Βιντσέντζο Μοντέλα ανάγκασε τη Φιορεντίνα να βγει στην αγορά για την αναζήτηση νέου προπονητή.

Τα ονόματα των Λουτσιάνο Σπαλέτι και Πάολο Σόουζα βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για τους "Βιόλα", όμως τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος αποχώρησε από τη Βασιλεία, ήταν ο "εκλεκτός" των διοικούντων την ιταλική ομάδα.

Ο 44χρονος παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού θα βρεθεί στη Φλωρεντία τη Δευτέρα (22/06) για να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί επίσημα στην αίθουσα Τύπου του "Αρτέμιο Φράνκι".

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έχει γίνει γνωστή, όπως και οι οικονομικές απολαβές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Φιορεντίνα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πάολο Σόουζα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο κ. Σόουζα θα βρίσκεται στη Φλωρεντία τη Δευτέρα για να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί επίσημα στην αίθουσα Τύπου του "Αρτέμιο Φράνκι" στις 19.00".

News 24/7

24MEDIA NETWORK