ΣΟΚ στην Ιταλία! Νεκρός ο 31χρονος αρχηγός της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι

Πένθος στον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο, αφού ο 31χρονος αρχηγός της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Ουντινέζε.

ΣΟΚ στην Ιταλία! Νεκρός ο 31χρονος αρχηγός της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι

Νεκρός στο δωμάτιό του βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (4/3) ο 31χρονος αρχηγόςτης Φιορεντίνα και διεθνής Ιταλός ποδοσφαιριστής, Νταβίντε Αστόρι. Η τραγική είδηση έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, ενώ άμεσα κινήθηκε και η ομάδα του, η οποία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το μεσημέρι:

"Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της. Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ".

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα:

Ο 31χρονος Ιταλός αμυντικός είχε γίνει πατέρας μόλις πριν δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο παίκτης δεν ξύπνησε ποτέ από τον ύπνο του το πρωί και βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο " La di Moret" που είχε κλείσει η Φιορεντίνα στο Ούντινε.

Όσον αφορά τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ακόμη δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται πως πέθανε στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς.

Το Τζένοα-Κάλιαρι αναβλήθηκε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μαθαίνουν την τραγική είδηση από τα μάτριξ του γηπέδου λίγο πριν τη σέντρα.

Ο Αστόρι είχε αγωνιστεί στην Κάλιαρι για έξι χρόνια και είχε αδερφικούς φίλους στην ομάδα, οι οποίοι λύγισαν μπροστά στο τραγικό συμβάν. Αναβολή φυσικά και για το Ουντινέζε-Φιορεντίνα, καθώς και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, μετά από απόφαση της Serie A.

Τα ιταλικά μέσα αμέσως μετέδωσαν την τραγική είδηση του θανάτου του Αστόρι και γρήγορα άρχισαν να στέλνουν και μηνύματα, διάσημοι νυν και πρώην ποδοσφαιριστές οι οποίοι τον γνώριζαν, όπως ο Ερνάν Κρέσπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK