Ζωή σαν παραμύθι...

Πολλές φορές ακούμε την φράση "η ζωή του είναι σαν παραμύθι" και πιστεύουμε ότι είναι υπερβολικό. Στην περίπτωση της οικογένειας Ντε Λα Βάλε, που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της Φιορεντίνα από το 2002, αυτή η φράση είναι ίσως μικρή για να περιγράψει με ακρίβεια την πραγματικότητα.

Ζωή σαν παραμύθι...

Τα αδέρφια Ντιέγκο και Αντρέα ανέλαβαν τους "βιόλα" την περίοδο που βρίσκονταν στην 2η κατηγορία της Ιταλίας και πάσχισαν πολύ για τους επαναφέρουν στο προσκήνιο του ιταλικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Παπούτσια, τσάντες και... FORBES!

Ο Ντιέγκο Ντε Λα Βάλε, πήρε ένα μικρό εργοστάσιο υποδημάτων που είχε ξεκινήσει ο παππούς του και το μετέτρεψε σε μία παγκόσμιο δύναμη στο χώρο των υποδημάτων και των δερμάτινων τσαντών, η οποία είχε έσοδα 1.300.000.000 δολάρια (€ 963.000.000) το 2012. Αυτός και ο αδελφός του Αντρέα, μοιράζονται ένα ποσοστό 56%, αξίζει 2.300.000.000 δολάρια (€ 1.700.000.000). Πρόεδρος της εταιρείας είναι ο Ντιέγκο, ο οποίος φιγουράρει στη θέση Νο1243 στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, με περιουσία αυτήν τη στιγμή 1,4 δις δολάρια! Μπορεί το νούμερο κατάταξής του στη λίστα να σας φαίνεται μεγάλο, αλλά κρατήστε ότι μιλάμε για τον Νο21 πιο πλούσιο άνθρωπο της Ιταλίας!

Πολλά λεφτά...

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο το 2011 η οικογένεια Ντε Λα Βάλε έδωσε 34 εκ. δολάρια (25 εκ. ευρώ) για να κάνει ένα μικρό... λίφτινγκ στο ετοιμόρροπο Κολοσσαίο, ενώ στη... συλλογή της, εκτός από την Φιορεντία, έχει και δύο γιοτ, ένα εκ των οποίων ανήκε στον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζόν Κένεντι!

Αποχώρησε λόγω... χειραγώγησης

Από το 2010 ο Αντρέα Ντε Λα Βάλε έχει αποχωρήσει από τα κοινά της Φιορεντίνα, αφού δεν άντεξε ορισμένες συμπεριφορές ανθρώπων που ασχολούνταν με την ιταλική ομάδα, είτε ενεργά είτε... παρασκηνιακά. Εκείνη την περίοδο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η επιδέξια χειραγώγηση εναντίον της ομάδας και των οπαδών της έχει ξεπεράσει κάθε επίπεδο ανεκτικότητας και δεν διαβλέπω καμία διαφοροποίηση σε αυτό στο μέλλον. Η ομάδα έχει ξεγραφτεί από πολλούς, και εγώ δεν έχω κάνει κάτι από το να υπερασπίζομαι την αξία και την αξιοπρέπεια της φανέλας μας και αυτό δεν είναι σωστό".

Από εκείνη την ημέρα με την Φιορεντίνα ασχολείται μόνο ο αδερφός του, Αντρέα, ο οποίος έχει καταφέρει να φέρει τους "βιόλα" και πάλι στο προσκήνιο του ιταλικού ποδοσφαίρου και να μας κάνει όλους να θυμηθούμε πως πρόκειται για μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ευρώπης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK