Αυτός είναι ο 16χρονος στράικερ που έκανε όλη την Ιταλία να μιλάει για αυτόν!

Ίντερ, Γιουβέντους και Νάπολι κλέβουν μέχρι στιγμής την παράσταση στη Serie A όμως σε ατομικό επίπεδο εκείνος που ξεχωρίζει είναι ένας τρομερός πιτσιρικάς: ο Πιέτρο Πελέγκρι!

Αυτός είναι ο 16χρονος στράικερ που έκανε όλη την Ιταλία να μιλάει για αυτόν!

"Την ημέρα που ο γιος μου Πιέτρο πατήσει το χορτάρι του Marassi φορώντας τη φανέλα της Τζένοα μπορώ να πεθάνω καθώς αυτό θα σημαίνει πως έχω δει τα πάντα", είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο τιμ μάνατζερ των "ροσομπλού" Μάρκο Πελέγκρι, το ευχάριστο όμως είναι πως παραμένει στη ζωή αν και ο κανακάρης του όχι μόνο έχει πάρει χρόνο συμμετοχής με τους Γενοβέζους αλλά έχει "αναγκάσει" όλη τη Serie A να μάθει το όνομά του.

Πρώτα ήταν η εμφάνισή του κόντρα στην Τορίνο τον Δεκέμβριο του 2016, όταν σε ηλικία 15 ετών και 280 ημερών έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται στη Serie A,

Ακολούθησε το παρθενικό του γκολ στη Serie A στις 28 Μαΐου 2017, στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της περασμένης σεζόν με αντίπαλο την Ρόμα (στο τελευταίο ματς του Φραντσέσκο Τότι) όπου έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος το 2001 που σκοράρε στο Καμπιονάτο και ο τρίτος νεότερος στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος (μετάτους Αμεντέο Αμαντέι και Τζάνι Ριβέρα).

Αυτός είναι ο 16χρονος στράικερ που έκανε όλη την Ιταλία να μιλάει για αυτόν!

Το γεγονός όμως με το οποίο έγινε η "έκρηξη" από πλευράς του 16χρονου στράικερ ήταν τα δύο γκολ του κόντρα στην Λάτσιο το βράδυ της Κυριακής, σε ένα ματς μάλιστα που δεν ξεκίνησε βασικός αλλά πέρασε ως αλλαγή στο 33ο λεπτό!

Δεν κατάφερε να δώσει έστω έναν βαθμό στην ομάδα του αφού οι "λατσιάλι "επιβλήθηκαν 3-2, με τον ίδιο να να καμαρώνει πάντως για το γεγονός πως σε ηλικία 16 ετών και 112 ημερών έγινε ο νεότερος που σκόραρε δις σε αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας της Ιταλίας, παίρνοντας το ρεκόρ από τον αρχισκόρερ Σίλβιο Πιόλα που το είχε πετύχει το 1931 (!) σε ηλικία 17 ετών και 104 ημερών.

Η στιγμή με τον πατέρα του, Μάρκο, να ξεσπάει σε λυγμούς για τα κατορθώματα του Μάρκο Πελέγκρι κατά τη διάρκεια του αγώνα, έκανε το γύρο του κόσμου ενώ σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ για το μωρό-φαινόμενο της Τζένοα έχουν δείξει ενδιαφέρον Μίλαν, Ίντερ και Γιουβέντους!

ΛΑΤΣΙΟ - ΤΖΕΝΟΑ 2-3

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Τζένοα στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK