Έφυγε από τον ΠΑΟ και πήρε θέση βασικού στο Καμπιονάτο

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ ήρθε στον Παναθηναϊκό γιατί δεν έπαιζε στην Τζένοα και λίγους μήνες αργότερα όχι μόνο γύρισε στην Ιταλία, αλλά αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο παίκτη των "ροσομπλού" βοηθώντας μάλιστα σε... άνετη παραμονή στην κατηγορία (VIDEO).

AC Milan's Gerard Deulofeu, left, and Genoa's Oscar Hiljemark eye the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Hiljemark AP

Ήταν από τις πιο πετυχημένες μεταγραφές του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι, αφού η ποιότητα του έβγαζε μάτια στον αγωνιστικό χώρο. Μετά τα οικονομικά προβλήματα που γιγαντώθηκαν μέσα στη σεζόν, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ... ξενέρωσε και τελικά αποχώρησε τον Γενάρη.

Επέστρεψε λοιπόν στην Τζένοα, από την οποία έφυγε γιατί δεν... έπαιζε. Πλέον είναι βασικό γρανάζι στην ομάδα του Νταβίντε Μπαλαρντίνι, μετρώντας 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τις περισσότερες ως βασικός! Και δεν είναι μόνον αυτό...

Την Δευτέρα η Τζένοα νίκησε 3-1 την Βερόνα και ξέφυγε 12 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Πόση ήταν η απόσταση όταν επέστρεψε στην ομάδα; Μόλις 4! Καθόλου τυχαίο.

Όσον αφορά την Βερόνα, ήθελε τη νίκη για να ελπίζει σε παραμονή, όμως η ήττα σημαίνει... ταφόπλακα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK