Μετά τον Μπουφόν, δακρυσμένο αντίο και από τον Περίν!

Μία ημέρα μετά τον Τζανλουίτζι Μπουφόν που ξέσπασε σε λυγμούς στο τελευταίο ματς της καριέρας του στην Γιουβέντους, ήταν η σειρά του Ματία Περίν να... λυγίσει. Διαβάστε το story.

Μετά τον Μπουφόν, δακρυσμένο αντίο και από τον Περίν!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο στη φετινή Serie A ανήκει στους... τερματοφύλακες αφού μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες είχαμε δύο αποχωρήσεις που έκαναν τους πρωταγωνιστές να μην ντραπούν να δακρύσουν μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς των ομάδων τους.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν αποχαιρέτησε την Γιουβέντους μετά από 17 χρόνια καριέρας σε αυτήν και κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα του με τη "βέκια σινιόρα", απέναντι στην Ελλάς Βερόνα, άφησε το συναίσθημα να τον κυριεύσει, βουρκώνοντας μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες θεατές στις εξέδρες και σε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Μία ημέρα μετά είχαμε ανάλογο σκηνικό όχι πολύ μακριά από το Τορίνο. Στην Γένοβα και συγκεκριμένα στο "Λουίτζι Φεράρις", οι φίλοι της Τζένοα απέκτησαν έναν κόμπο στο στομάχι βλέποντας τον Ματία Περίν να τους αποχαιρετάει με δάκρυα στα μάτια μετά από 10 χρόνια παρουσίας στους "ροσομπλού", εκ των οποίων τα οκτώ ως μέλος της πρώτης ομάδας.

Στο φινάλε του αγώνα με την Τορίνο (1-2) ο 25χρονος πορτιέρε έκανε το γύρο του γηπέδου χειροκροτώντας τους οπαδούς της Τζένοα, όντας τρομερά συγκινημένος, με εκείνους να ανταποδίδουν, για να τον ευχαριστήσουν για όσα προσέφερε στο σύλλογο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, το αντίο του Περίν στην Τζένοα έχει να κάνει με την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα που θα παίζει στο Champions League τη νέα σεζόν, με τις Γιουβέντους και Νάπολι να φλερτάρουν για την απόκτησή του και την πρώτη να φαίνεται πως έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

"Μέσα σε λίγες ημέρες θα ξέρετε την επόμενη ομάδα του", δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Τζένοα, Τζόρτζιο Περινέτι, αναφορικά με το νέο σταθμό στην καριέρα του Ιταλού διεθνούς κίπερ.

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ ΠΕΡΙΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Μετά τον Μπουφόν, δακρυσμένο αντίο και από τον Περίν!
Μετά τον Μπουφόν, δακρυσμένο αντίο και από τον Περίν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK