Γιατί να χαραμίσει την καριέρα του και ο Χάμσικ;

Οι Κινέζοι στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του Μάρεκ Χάμσικ. Είναι όμως ικανή αυτή η πρόταση για να τον δελεάσει; Δυστυχώς ναι, αφού στην Ιταλία βουίζει ο τόπος πως το deal θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού η τσέπη κερδίζει την καρδιά.

Γιατί να χαραμίσει την καριέρα του και ο Χάμσικ;
AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Την ώρα που στη Νάπολι κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα" σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι, ήρθε ένα ακόμη ταρακούνημα που θύμισε σεισμό.

Ο ατζέντης του Μάρεκ Χάμσικ ανακοίνωσε στους ανθρώπους της ομάδας ότι ο πελάτης του έχει τρεις δελεαστικότατες προτάσεις από την Κίνα που μπορεί να τον οδηγήσουν στη πόρτα της εξόδου.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε και ο πατέρας του Σλοβάκου, ο οποίος δήλωσε στα ιταλικά Μέσα: " Ο Μάρεκ θα μιλήσει με τον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις για τη μεταγραφή, παρουσία του μάνατζερ του".

Ο 30χρονος άσος διανύει την 11η σεζόν με τη φανέλα της Νάπολι και απ' όσοι φαίνεται ήρθε η στιγμή του "αντίο". Άλλωστε τα 10.000.000€ που φέρονται -σύμφωνα με τον πατέρα του- να προσφέρουν οι Κινέζοι, ζαλίζουν και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια σκέψης.

Ουδείς ξέρει ακόμη αν ο Χάμσικ θα επιλέξει τελικά τον δρόμο της Ανατολής ή την παραμονή του στην Ιταλία. Η ιστορία, όμως έχει δείξει πως όσοι έχουν προτιμήσει τα χρήματα, χαραμίστηκαν και χάθηκαν στην αφάνεια. Από τον Χουλκ μέχρι τον Λαβέτσι κι από τον Όσκαρ μέχρι τον Καράσκο.

" Το ενδιαφέρον τους είναι σοβαρό" συνέχισε να λέει ο Ρίτσαρντ Χάμσικ, πατέρας του Μάρεκ: "Οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι εύκολες λόγω του ελάχιστου χρόνου που απομένει στην Κίνα για διαπραγματεύσεις. Δίνω, όμως ένα 70% να ολοκληρωθεί η μεταγραφή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK