H "Corriere" βρήκε ήδη τον διάδοχο του Μοντέλα στον πάγκο!

Η νέα γκέλα της Μίλαν έχει φέρει τον Βιτσέντσο Μοντέλα ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου και σύμφωνα με την "Corriere dello Sport" ο σύλλογος έχει βρει ήδη τον διάδοχό του! Διαβάστε το story.

AC Milan head coach Vincenzo Montella shouts to his players during a Serie A soccer match between AC Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan head coach Vincenzo Montella shouts to his players during a Serie A soccer match between AC Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Οι τίτλοι τέλους για τον Βιτσέντσο Μοντέλα στον πάγκο της Μίλαν έπεσαν. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η "Corriere dello Sport", με την εφημερίδα της Ρώμης να αποκαλύπτει πως η διοίκηση των "ροσονέρι" πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Μοντέλα (4 νίκες, 1 ισοπαλίες, 4 ήττες ο απολογισμός του στις πρώτες 9 αγωνιστικές) και είναι έτοιμη να δώσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον Πάουλο Σόουζα.

Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός της Φιορεντίνα έλυσε την Κυριακή το συμβόλαιο που είχε με τον τηλεοπτικό σταθμό "Fox" μετά την κλήση που δέχτηκε από τους "ροσονέρι" για να αναλάβει το τιμόνι τους.

Σημειώνεται μάλιστα πως αυτή η εβδομάδα είναι... φωτιά για την Μίλαν αφού υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, με την Κιέβο να είναι το πρώτο εμπόδιο την Τετάρτη στην Βερόνα και την Γιουβέντους να έρχεται στο "Σαν Σίρο" το ερχόμενο Σάββατο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK