H φωτογραφία από τα αποδυτήρια που "έκαψε" τον Πιάνιτς!

Η φυγή του Μίραλεμ Πιάνιτς από την Ρόμα στην Γιουβέντους τον έκανε persona non grata για τους οπαδούς της Ρόμα. Τώρα όμως "βράζουν" με τον Βόσνιο μέσο και οι φανς της... Λάτσιο!

H φωτογραφία από τα αποδυτήρια που "έκαψε" τον Πιάνιτς!

Είναι δυνατόν μία πανηγυρική φωτογραφία μέσα από τα αποδυτήρια ομάδας μετά από νικηφόρο παιχνίδι να ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών άλλης ομάδας που δεν είχε σχέση με την αναμέτρηση; Ακούγεται απίστευτο όμως συνέβη στο πλαίσιο του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της πρωτοπόρου Γιουβέντους και της Λάτσιο όπου η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι επικράτησε 2-0 με τα γκολ των Αργεντινών Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν και διατηρήθηκε μόνη στην κορυφή της Serie A μπροστά από Νάπολι και Ρόμα.

H φωτογραφία από τα αποδυτήρια που "έκαψε" τον Πιάνιτς!

Λίγο μετά το φινάλε του ματς αρκετοί παίκτες των "μπιανκονέρι" (μεταξύ αυτών οι Κουαδράδο, Μπονούτσι, Πιάνιτς καθώς και οι δύο σκόρερ) θέλησαν να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία μέσα από τα αποδυτήρια και αφού το έκαναν αυτό δεν έχασαν την ευκαιρία να την "μοιραστούν" με τους φανς τους μέσω των λογαριασμών τους στα social media.

H φωτογραφία από τα αποδυτήρια που "έκαψε" τον Πιάνιτς!

Αυτό το έκανε και ο Μίραλεμ Πιάνιτς που συνόδευσε τη σχετική φωτογραφία με το μήνυμα "Μεγάλο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά" όμως λίγο αργότερα διαπίστωσε πως η επιλογή του δεν ήταν και η πλέον "σοφή". Και αυτό γιατί στη φωτογραφία που ανήρτησε φαίνεται καθαρά πως πατάει με την παντόφλα του δεξιού του ποδιού την (πεταμένη) φανέλα της Λάτσιο, με αρκετούς τιφόζι της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας να του επιτίθενται μέσω διαδικτύου μή έχοντας ξεχάσει το παρελθόν του ως παίκτης της Ρόμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το καθήκον της και με νέο σήμα η Γιουβέντους
Γέμισαν το γήπεδο με το νέο σήμα της Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK