Η Γιουβέντους φρέναρε στα επτά (γκολ) και η Μίλαν φρέναρε λόγω Ντοναρούμα!

Με χατ-τρικ του Ιγκουαΐν η Γιουβέντους διέλυσε με 7-0 την Σασουόλο και ανέβηκε στην κορυφή ενώ η Μίλαν δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τέταρτη σερί νίκη ελέω αυτογκόλ του... Ντοναρούμα (VIDEOS).

Η Γιουβέντους φρέναρε στα επτά (γκολ) και η Μίλαν φρέναρε λόγω Ντοναρούμα!

Η Νάπολι κατέκτησε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, έκτοτε όμως δεν έχει καταφέρει να βρει ηρεμία, με την Γιουβέντους να έχει γίνει σκιά της και να μην την αφήνει να ξεφύγει.

Η κατάσταση με τις δύο διεκδικήτριες του σκουντέτο δεν άλλαξε ούτε στην 23η αγωνιστιστική της Serie A, με την Γιουβέντους να ισοπεδώνει την Σασουόλο με 7-0 (χατ-τρικ ο Ιγκουαΐν) και να ανεβαίνει στην κορυφή, έχοντας ματς περισσότερο σε σύγκριση με την Νάπολι (παίζει το βράδυ με την Μπενεβέντο).

Την ώρα πάντως που οι Τορινέζοι έκαναν πάρτι στο σπίτι τους με την Σασουόλο, η Μίλαν απέτυχε να κάνει το "4 στα 4" και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την 6η θέση, αφού παρά το σούπερ γκολ του Σούσο (εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής) έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ουντινέζε ελέω αυτογκόλ του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα στο 76ο λεπτό.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ 7-0

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΜΙΛΑΝ 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK