To πιο ιπποτικό ποστάρισμα για Τότι το έκανε η Ίντερ!

Λίγες ώρες πριν ανέβει στην σκηνή για την τελευταία ποδοσφαιρική του παράσταση με την Ρόμα, ο Φραντσέσκο Τότι αποθεώθηκε από την Ίντερ με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο (VIDEO).

To πιο ιπποτικό ποστάρισμα για Τότι το έκανε η Ίντερ!

Η αντίστροφη μέτρηση για το οριστικό αντίο του Φραντσέσκο Τότι στην αγαπημένη του Ρόμα έχει ήδη ξεκινήσει (αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Τζένοα) και πέρα από τους οπαδούς των "τζαλορόσι" που θα γεμίσουν το "Olimpico" για να τον αποχαιρετήσουν με μοναδικό τρόπο (έχει ήδη ανακοινωθεί sold out) το ίδιο ακριβώς κάνει η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

To πιο ιπποτικό ποστάρισμα για Τότι το έκανε η Ίντερ!

Τα tweets από τις ομάδες της Serie A και όχι μόνο αλλά και από παίκτες που έχουν υπάρξει συμπαίκτες ή αντίπαλοι του καπιτάνο "πέφτουν βροχή" το τελευταίο 24ωρο και ένα από τα ομορφότερα έχει την υπογραφή της Ίντερ. Και αυτό γιατί "θυμήθηκε" το ωραιότερο κατά πολλούς γκολ στην 25χρονη τζαλορόσα καριέρα του, όπου ήταν απέναντι στους "νερατζούρι" μέσα στο "Meazza" το 2005!

"Ως εραστές του ποδοσφαίρου, θυμόμαστε την κουταλιά σου (σ.σ. λόμπα) εδώ στο San Siro: ήταν τιμή να αποτελούμε ντουέτο μαζί σου για 25 χρόνια. Κάθε επιτυχία Φραντσέσκο Τότι", ανέφερε το σχόλιο που έκανε ομάδα του Μιλάνου μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK