Η Μίλαν ενεργοποιεί τη "βόμβα" με Μοράτα!

Λεφτά υπάρχουν πλέον στην Μίλαν και έχει μάλιστα τη διάθεση να τα "σπρώξει" ενόψει της νέας σεζόν. Απόδειξη η σημερινή αποκάλυψη για το επικείμενο deal με τον Μοράτα!

Η Μίλαν ενεργοποιεί τη "βόμβα" με Μοράτα!

Ο Άλβαρο Μοράτα πέρασε μία χρυσή διετία στη Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους όπου κατέκτησε 3 τίτλους (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο) και έφτασε να διεκδικεί το τρόπαιο του Champions League το 2015 και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται για την επιστροφή στο Καμπιονάτο αλλά όχι για λογαριασμό της "βέκια σινιόρα".

Όπως αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport" η Μίλαν όχι μόνο έχει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της τον 24χρονο Ισπανό επιθετικό της Ρεάλ αλλά κατάφερε να αποσπάσει το "si" από την πλευρά του για ενδεχόμενη συνεργασία από τη νέα σεζόν, προσφέροντάς του μυθικό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 7.500.000 ευρώ.

Η Μίλαν ενεργοποιεί τη "βόμβα" με Μοράτα!

Με αυτό τον τρόπο οι "ροσονέρι" κατάφεραν να προλάβουν στο σπριντ τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχαν εκδηλώσει και εκείνες ενδιαφέρον, σύμφωνα με το εν λόγω μέσο ετοιμάζονται για την ολοκλήρωση του deal κάνοντας μία άκρως δελεαστικη πρόταση στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα θα προσφέρουν 60.000.000 ευρώ στους "μερένγκες", με τη διοίκηση της Μίλαν να έχει στα υπόψη ότι ένα μεγάλο μέρος από αυτό το ποσό θα έχει μπει στα ταμεία της από την παραχώρηση του Κάρλος Μπάκα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Μοράτα δεν είναι πάντως ο μοναδικός στόχος που έχει αποκαλυφθεί καθώς η εφημερίδα αναφέρει πως οι "ροσονέρι" επιθυμούν να αποκτήσουν και τον Λούκας Μπίγλια της Λάτσιο, προσφέροντάς του μάλιστα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK