Η Μίλαν έβγαλε ΜΑΓΚΙΑ: με 9 παίκτες πήρε νίκη στο φινάλε!

Η Μίλαν έπαιζε από το 36' με δέκα παίκτες και από το 59' με εννέα όμως όχι μόνο δεν έχασε αλλά στο φινάλε πήρε εκτός έδρας νίκη επί της Μπολόνια (1-0) με σούπερ γκολ (VIDEO).

Η Μίλαν έβγαλε ΜΑΓΚΙΑ: με 9 παίκτες πήρε νίκη στο φινάλε!

Ματς που θα θυμούνται για καιρό οι φίλοι της... Η Μίλαν του Βιτσέντσο Μοντέλα ταξίδεψε στη Μπολόνια για το εξ αναβολής ματς της 18ης αγωνιστικής της Serie A απέναντι στην τοπική ομάδα προερχόμενη από εντός έδρας ήττα από την Σαμπντόρια όμως στο "Renato Dall'Ara" έπαιξε με μυαλό, καρδιά και ψυχή και πήρε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη.

Οι "ροσονέρι" έμειναν με 10 παίκτες στο 36ο λεπτό όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παλέτα και από το 59' συνέχισαν με 9 παίκτες όταν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κούτσκα αλλά άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων (που "καίγονταν" για ένα θετικό αποτέλεσμα μετά το 1-7 από την Νάπολι) και στο τέλος χτύπησαν σαν... κόμπρα.

Ο Ντεουλοφέου έκανε εκπληκτική ενέργεια από τα δεξιά και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Πάσαλιτς περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια αντιπάλου, με τον 21χρονο Κροάτη μέσο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής στην άδεια εστία για το τελικό 1-0.

Είναι επίσης τρομερό το γεγονός ότι από τον Ιούλιο του 2013 η Μίλαν είναι η ομάδα με τις περισσότερες αποβολές στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχοντας πλέον 31!

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΜΙΛΑΝ 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK