Η Μίλαν πλησιάζει τον Ντοναρούμα μέσω... Αστέρα Τρίπολης!

Η Μίλαν όχι μόνο δεν έχει διάθεση να πετάξει λευκή πετσέτα για τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αλλά ετοιμάζεται να παίξει το χαρτί του... αδερφού του για να τον κρατήσει στο Μιλανέλο.

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma stops the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma stops the ball during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 22, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Το αίμα... νερό δεν γίνεται και ίσως αυτό τελικά να ισχύσει και στην περίπτωση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες φαινόταν "τελειωμένος" από την Μίλαν και τους οπαδούς του συλλόγου και τώρα όλα δείχνουν πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή ώστε να παραμείνει στο σύλλογο.

Παρότι ο Μίνο Ραϊόλα και ο παίκτης αποφάσισαν να "τραβήξουν το σχοινί" αρνούμενοι την ανανέωση που του προσέφερε η νέα διοίκηση των "ροσονέρι" (για πενταετές συμβόλαιο που θα τον έκανε κατά 25.000.000 ευρώ πλουσιότερο), οι Μιλανέζοι δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τόσο εύκολα να φύγει ο 18χρονος Ιταλός πορτιέρε και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες επιχειρούν να βάλουν στο παιχνίδι και την οικογένειά του!

Italy's goalkeeper Gianluigi Donnarumma, center, celebrates with the team after winning the international friendly soccer match between The Netherlands and Italy at the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Tuesday, March 28, 2017. The Netherlands were defeated by Italy with 1-2. (AP Photo/Peter Dejong)
Italy's goalkeeper Gianluigi Donnarumma, center, celebrates with the team after winning the international friendly soccer match between The Netherlands and Italy at the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Tuesday, March 28, 2017. The Netherlands were defeated by Italy with 1-2. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Ήδη πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκε την οικεία Ντοναρούμα ο Βιτσέντσο Μοντέλα, με τον τεχνικό της Μίλαν να έχει συνομιλία με τους γονείς του παίκτη (ο ίδιος είναι αυτή τη περίοδο εκτός Ιταλίας συμμετέχοντας με την εθνική Ιταλίας K-21 στα τελικά του Euro) ενώ όπως αναφέρει η "Corriere dello Sport" το νέο "χτύπημα" της ομάδας θα αφορά τον αδερφό του.

Συγκεκριμένα, οι "ροσονέρι" είναι αποφασισμένοι να ενεργοποιήσουν τη σκέψη που είχαν πριν από αρκετό καιρό (αλλά την είχαν βάλει στο "ψυγείο") και δεν είναι άλλη από τον αποκτήσουν τον αδερφό του Αντόνιο Ντοναρούμα από τον Αστέρα Τρίπολης (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019) ώστε να πείσουν τον "Τζίτζο" και τον μάνατζέρ του να "κάνουν πίσω" και να μείνει στο σύλλογο.

Εν τω μεταξύ, όλα δείχνουν πως δεν θα έχουμε άμεσα φινάλε στο σίριαλ Ντοναρούμα, με τον διευθύνοντα σύμβολο των "ροσονέρι" Μάρκο Φασόνε να ισχυρίζεται πως δεν θα υπάρχουν εξελίξεις μέχρι τις 3 Ιουλίου όπου και θα υπάρξει η πρώτη συγκέντρωση της Μίλαν ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno, Peter Dejong

News 24/7

24MEDIA NETWORK