Η... μισή συγγνώμη του Λούλιτς μετά τη ρατσιστική επίθεση

Μετά την κατακραυγή που δέχτηκε για το ρατσιστικό του σχόλιο μετά το ντέρμπι της Λάτσιο με την Ρόμα, ο Λούλιτς ζήτησε δημόσια συγγνώμη. Κινδυνεύει όμως ακόμα και με 10 ματς τιμωρία!

Η... μισή συγγνώμη του Λούλιτς μετά τη ρατσιστική επίθεση

Η μάχη στο χορτάρι του "Olimpico" το απόγευμα της Κυριακής δικαίωσε πανηγυρικά όσους συμπεριλαμβάνουν το Λάτσιο-Ρόμα ως ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ντέρμπι, ωστόσο στο φινάλε η κατάσταση ξέφυγε, με τον Σενάντ Λούλιτς να γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής.

"Δύο χρόνια πριν στην Στουτγκάρδη ο Ρίντιγκερ πουλούσε κάλτσες και ζώνες και τώρα κάνει το φαινόμενο..", είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στη μεικτή ζώνη ο Βόσνιος άσος των "λατσιάλι" για τον Γερμανό αμυντικό των "τζαλορόσι", με τις δηλώσεις αυτές να θεωρούνται από το σύνολο του κόσμου και των ΜΜΕ ρατσιστικές και να παίρνουν μεγάλη έκταση.

Υπήρχε μάλιστα και "απάντηση" της Ρόμα μέσω του Βέλγου άσου της, Ρατζά Ναϊνγκολάν, ο οποίος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία με το μήνυμα "Όχι στον ρατσισμό" (No To Racism") με το εξής σχόλιο: "Κάποιος πρέπει να μάθει αυτές τις 3 λέξεις".

Μία ημέρα αργότερα, ο παίκτης της Λάτσιο, προφανώς συναισθανόμενος την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσαν οι δημόσιες κουβέντες του, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη, γράφοντας στον δικό του λογαριασμό στο Instagram:

"Με κρύο μυαλό συνειδητοποιώ πως απάντησα σε μία πρόκληση με μία άλλη πρόκληση. Προέρχομαι από μία χώρα που γνωρίζει τις τραγωδίες που προκλήθηκαν από εθνικές προκαταλήψεις.

Για αυτό το λόγο με δυσαρεστεί που ανέβασα την ένταση μετά το τέλος του ντέρμπι και που εκφράστηκα με άσχημο τρόπο", έγραψε χαρακτηριστικά.

Πάντως, η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν ξέρουμε αν θα είναι αρκετή για να τον.. γλιτώσει από ενδεχόμενη καμπάνα, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα απειλείται ακόμα και με τιμωρία 10 αγωνιστικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρατσιστική ατάκα Λούλιτς για παίκτη της Ρόμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK