Η Ρόμα είχε Τζέκο και δεν έγινε... Μίλαν

Η Ρόμα νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Σασουόλο με ηγέτη τον Τζέκο και παραμένει στο κυνήγι της κορυφής και στο -2 από την Γιουβέντους. Ο Ικάρντι έδωσε φιλί ζωής στον Ντε Μπουρ (videos)!

Η Ρόμα είχε Τζέκο και δεν έγινε... Μίλαν

Το βράδυ της Τρίτης η Μίλαν υπέστη μεγάλο στραπάτσο για την 10η αγωνιστική της Serie A, χάνοντας 3-0 από την Τζενοα και μαζί την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην 1η θέση έστω και προσωρινά, όμως ένα 24ωρο αργότερα η Ρόμα έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει... ήσυχη την Γιουβέντους.

Η Ρόμα είχε Τζέκο και δεν έγινε... Μίλαν

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο από το γκολ του Πάολο Καναβάρο, κατάφερε να κάνει σούπερ ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Έντιν Τζέκο που πέτυχε δύο γκολ (πρώτος σκόρερ στη Serie A με 10 γκολ ο Βόσνιος που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα) και χάρη στη νίκη της με 3-1 κατάφερε να μείνει σε απόσταση μόλις δύο πόντων από την κορυφή.

Σε αυτήν εξακολουθεί να βρίσκεται η πεντάκις πρωταθλήτρια Γιουβέντους, με την ομάδα του Αλέγκρι να διαλύει με 4-1 την Σαμπντόρια στο Τορίνο με δις σκόρερ τον... Τζόρτζιο Κιελίνι και τον Μάριο Μάντζουκιτς να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη φετινή Serie A μετά από 763 αγωνιστικά λεπτά!

Η Ρόμα είχε Τζέκο και δεν έγινε... Μίλαν

Μεγάλο ματς έγινε στο "Meazza" μεταξύ της Ίντερ και της Τορίνο, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1 χάρη στα δύο γκολ του αρχηγού Μάουρο Ικάρντι, με το νικητήριο στο 88' να σώζει πιθανότατα τον Φρανκ Ντε Μπουρ που ήταν στην πόρτα της εξόδου αν ερχόταν αρνητικό αποτέλεσμα (ο Μάρκο Σίλβα είναι μεταξύ των φαβορί να τον αντικαταστήσουν).

ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΡΟΜΑ 1-3

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 4-1

ΙΝΤΕΡ - ΤΟΡΙΝΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK