Η σύντροφος του Μπουφόν "έβαλε φωτιά" στην Μίλαν!

Η Μίλαν πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Κροτόνε στην πρεμιέρα της Serie A όμως στο φινάλε όλοι οι "ροσονέρι" ήταν έξαλλοι λόγω της συντρόφου του Τζίτζι Μπουφόν!

Η σύντροφος του Μπουφόν "έβαλε φωτιά" στην Μίλαν!

Το ξεκίνημα του φετινού Καμπιονάτο ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό για την Μίλαν, με την ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα των 10 καλοκαιρινών μεταγραφών (μία ανάσα από την 11η με την απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς) να επικρατεί 3-0 εκτός έδρας της Κροτόνε σκοράροντας στα πρώτα 23 λεπτά του ματς!

Το οξύμωρο ωστόσο είναι πως λίγο μετά το φιναλε του αγώνα στο στρατόπεδο της Μίλαν ήταν "σκασμένοι", με τον Μοντέλα και τους ποδοσφαιριστές του να αρνούνται να παραχωρήσουν δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό "Sky Italia" και να κάνουν σε όλα τα άλλα μέσα πλην αυτού του σταθμού.

Η σύντροφος του Μπουφόν "έβαλε φωτιά" στην Μίλαν!

Τι είχε προηγηθεί για να παρθεί μία τέτοια απόφαση; Κάποια λόγια της Ιλάρια Ντ'Αμίκο, παρουσιάστριας της εκπομπής "Sky Calcio Show" και συντρόφου του Τζανλουίτζι Μπουφόν, που θεωρήθηκαν "χτύπημα κάτω από τη ζώνη" από τους ανθρώπους των "ροσονέρι".

"Εάν υπάρχει η απαραίτητη χρηματοδοτική κάλυψη, τότε η Μίλαν θα έχει κάνει τρελά πράγματα σε αυτές τις μεταγραφές. Το "εάν" πρέπει να το βάζουμε στο τραπέζι επειδή έγιναν τόσες πολλές επενδύσεις που περιμένουμε να δούμε τις υπογραφές πάνω στα χαρτιά", είπε η Ιλάρια Ντ'Αμίκο, αμφισβητώντας εν μέρει την οικονομική αξιοπιστία της νέας διοίκησης της Μίλαν και προκαλώντας το "εμπάργκο" από την πλευρά των Μιλανέζων...

Από την πλευρά της η σύντροφος του Μπουφόν, εξέφρασε δημόσια τη στενοχώρια της για την απόφαση των ανθρώπων της Μίλαν να μην κάνουν δηλώσεις στις κάμερες του "Sky Italia" ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα λεγόμενά της, με την ίδια να τονίζει ότι εκφράζει τον εαυτό της και θα συνεχίζει να εκφράζεται ελεύθερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK